Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Roupage

La roche, België

 

vakantiehuis-roupagevakantiehuis-roupagevakantiehuis-roupagevakantiehuis-roupagevakantiehuis-roupage
Favoriet 
 

v.a. 619

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Roupage in La roche

Dit vakantiehuis ligt rustig gelegen in het hart van de Belgische Ardennen. Met een sauna en grote tuin is het de ideale plek voor een vakantie voor maximaal 6 personen.

Dit vakantiehuis ligt in het hart van de Belgische Ardennen, in Roupage. Het is de ideale plek voor een weekendje of vakantie voor maximaal zes personen. Adem de frisse lucht in die de natuur te bieden heeft, maar geniet ook vooral van het uitzicht vanuit de gîte. Of je het nu gezellig wilt maken voor de open haard in de prachtige woonkamer of erop uit wilt trekken en het omliggende platteland wilt verkennen, het is allemaal mogelijk. 

Vakantiehuis in Roupage met sauna en grote tuin 🏡

De woning heeft een ruime woonkamer met grote ramen. In dezelfde ruimte staat een eettafel groot genoeg voor het gehele gezelschap. De openkeuken is voorzien van alle gemakken zoals een elektrisch fornuis, koelkast met vrieskast, afwasmachine, magnetron en oven. Het vakantiehuis heeft 3 slaapkamers in totaal, met zes eenpersoonsbeden en één tweepersoonsbed. Er zijn twee badkamers met een douche en bad. Voor ontspanning kunnen jullie gebruik maken van de fijne wellness ruimte met sauna. Als gezin kunnen de kinderen zich goed vermaken in de grote tuin, die alle ruimte biedt voor verhalen en avontuur. Met mooi weer kun je heerlijk genieten van de BBQ. De parkeerplaats biedt ruimte voor 4 auto's. Beddengoed wordt verstrekt voor uw verblijf, maar badhanddoeken zijn niet aanwezig. 

Historische centrum, bossen en prachtige omliggende dorpen 🥬

Ontdek de omgeving door een bezoek te brengen aan de Chapelle de la Sainte-Familie, gebouwd in het eerste deel van de 20e eeuw. Of maak een wandeling door de straten om de verschillende boerderijen en landhuizen te bewonderen, die in dezelfde periode zijn gebouwd. Het historische centrum van La Roche-en-Ardenne is rijk aan bezienswaardigheden en zeker een bezoek waard. Als je meer een natuurliefhebber bent, wordt je alleen maar verwonderd over de natuur in de omgeving; er zijn verschillende weiden, bossen en prachtige omliggende dorpen te ontdekken. Een leuk uitje is om langs de kades van de Ourthe te zitten, om te genieten van het gratis klank- en lichtshow van het spook van Berthe; legende van het kasteel. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.169,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.169,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.169,-   Boek

Bekijk alle vrije data