Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in La roche

België

 

20 pers.
Groepsaccommodatie La Roche en Ardennne

Voormalig hotel omgebouwd tot een vakantiehuis met een wellnessruimte met sauna en een mooi terras dat uitkijkt over de Ourthe. De 11 slaapkamers zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer. Geschikt voor 20 personen.Een voormalig hotel omgebouwd t..

La roche

7 pers.
Groepsaccommodatie La Roche en Ardenne

Een sfeervolle groepsaccommodatie met een prachtige ligging in het centrum van La Roche-en-Ardenne. Het huis ligt aan het water en samen kun je het historische centrum ontdekken, vol met bezienswaardigheden. Geschikt voor 7 personen.Ben je op zoek na..

La roche

6 pers.
Vakantiehuis Roupage

Dit vakantiehuis ligt rustig gelegen in het hart van de Belgische Ardennen. Met een sauna en grote tuin is het de ideale plek voor een vakantie voor maximaal 6 personen.Dit vakantiehuis ligt in het hart van de Belgische Ardennen, in Roupage. Het is d..

La roche

8 pers.
Groepsaccommodatie La Roche en Ardenne

Deze groepsaccommodatie is een mooi herenhuis gelegen langs de kades met een prachtig uitzicht op de rivier. Geschikt voor maximaal 8 personen.Een herenhuis gelegen langs de kades met een prachtig uitzicht op de rivier. Het historische centrum van La..

La roche

24 pers.
Groepsaccommodatie La Roche en Ardenne

Een voormalige basisschool die omgebouwd is tot een groepsaccommodatie. De woning is een ideale uitvalsbasis om de Belgische natuur te ontdekken en samen te zijn met familie en vrienden. Geschikt voor maximaal 24 personen.Wil je terug in de tijd? We ..

La roche

32 pers.
Vakantievilla La Roche en Ardenne

Dit voormalig hotel ligt aan de rand van La Roche en is omringt door bossen, weiland en water.Helemaal aangepast voor het ontvangen van groepen.Dit voormalig hotel ligt aan de rand van La Roche en is omringt door bossen, weiland en water. Helemaal aa..

La roche

24 pers.
Groepsaccommodatie La Roche-en-Ardenne

Dit vakantiehuis ligt volgens de kenners in het mooiste landschap van de Ardennen. Rust, ruimte en privacy zijn belangrijke trefwoorden voor deze sfeervolle, mooi gelegen accommodatie met een prachtig uitzicht ov...Dit vakantiehuis ligt in het mooist..

La roche

29 pers.
Vakantiehuis La Roche en Ardenne

Een nette vakantievilla met voldoende ruimte in zowel de eetkamer als de woonkamer voor de hele groep gelegen in de Belgische Ardennen.Kom volledig tot rust in deze groepsaccommodatie middenin de Belgische Ardennen. Geschikt voor 29 personen! Een gr..

La roche

8 pers.
Groepsaccommodatie La Roche en Ardenne

Deze groepsaccommodatie is een charmant herenhuis met een prachtig uitzicht op het kasteel. Op enkele stappen van Place du Bronze en voorzien van alle faciliteiten voor een fijn verblijf. Geschikt voor maximaal 8 personen.Op zoek naar een plek om een..

La roche

30 pers.
Groepsaccommodatie in La Roche en Ardenne

Luxe groepsaccommodatie in La Roche-en-Ardenne met een prachtige ligging en adembenemend uitzicht. Geschikt voor 30 personen.Ben je op op zoek naar een luxueus vakantiehuis voor 30 personen? Dan is deze accommodatie in La Roche de juiste keuze. Met e..

La roche

18 pers.
Vakantiehuis La Roche en Ardenne

Dit voormalig hotel ligt aan de rand van La Roche en is omringt door bossen, weiland en water.Helemaal aangepast voor het ontvangen van groepen.Dit voormalig hotel ligt aan de rand van La Roche en is omringd door bossen, weiland en water. Helemaal aa..

La roche

54 pers.
Vakantievilla La Roche en Ardenne

Deze mooie vakantievilla is in het verleden een hotel geweest, maar is omgebouwd tot groepsaccommodatie. Is prachtig gelegen aan de rand van het bos, maar slechts 5 minuten van lopen van gezellige en authentieke La Roche.Deze vakantievilla is een voo..

La roche

Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische ArdennenOns buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland.