Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie La Roche en Ardennne

La roche, België

 

groepsaccommodatie-la-roche-en-ardennnegroepsaccommodatie-la-roche-en-ardennnegroepsaccommodatie-la-roche-en-ardennnegroepsaccommodatie-la-roche-en-ardennnegroepsaccommodatie-la-roche-en-ardennne
Favoriet 
 

v.a. 3.243

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie La Roche en Ardennne in La roche

Voormalig hotel omgebouwd tot een vakantiehuis met een wellnessruimte met sauna en een mooi terras dat uitkijkt over de Ourthe. De 11 slaapkamers zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer. Geschikt voor 20 personen.

Een voormalig hotel omgebouwd tot een vakantiehuis met grote capaciteit voor 20 personen in het hart van de prachtige Ardennen. Er is alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat dit prachtige gebouw zijn oorspronkelijke doel behoudt; namelijk het ontvangen van gasten in een uitzonderlijke omgeving, met kwaliteitsvoorzieningen en een adembenemend uitzicht op de charmante stad. La Roche wordt niet voor niets de parel van de Ardennen genoemd. 

Groepsaccommodatie in het hart van La Roche-en-Ardenne met wellness 🏡

Het vakantiehuis biedt een comfortabele grote leefruimte met verschillende ingerichte hoekjes en een televisie met streaming vanaf je telefoon. De professionele keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een gasfornuis met 6 pitten, oven, magnetron, koelkast, vriezer en een afwasmachine. De slaapkamers zijn nog origineel uit de tijd van het hotel, met een eigen badkamer in elk van de 11 kamers. Ook zijn er beddengoed en handdoeken aanwezig. De accommodatie beschikt tevens over twee grote gemeenschappelijke ruimtes, die ideaal kunnen zijn voor vergaderingen. Om even heerlijk tot rust te komen is er een wellnessruimte met een sauna. Gezellig met elkaar samen zijn en een drankje doen? Dat is ook mogelijk in de bar of op het fijne groene terras buiten. Vanuit hier geniet je van een zuidelijk uitzicht, dus dit betekent de hele dag zon plus een uitzicht over de Ourthe. Ook beschikt de accommodatie over verschillende kinderspelletjes zowel binnen als buiten, een tafelvoetbal, houtgestookte plancha en een barbecue. 

Ontdek samen van al het moois dat La Roche te bieden heeft ☘️

Het prachtige uitzicht op het zuiden vanuit je vakantiehuis zal er ongetwijfeld voor zorgen dat je net als wij La Roche wilt bezoeken. Het is een dynamische stad, waar je veel activiteiten kunt ondernemen. Ga bijvoorbeeld kanovaren op de Ourthe, dit kun je gemakkelijk en snel in het centrum van de stad regelen. In het centrum loopt een smalle kade muur en daar liggen de kano's, er zijn diverse routes mogelijk. Natuurlijk is de omgeving uiterst geschikt om er heerlijk op uit te gaan en te gaan wandelen of om te gaan zwemmen. Er zijn voldoende wandelroutes met verschillende lengtes welke goed bewegwijzerd zijn. Een leuke bezienswaardigheid om te ontdekken is het Kasteel van La Roche-en-Ardennen. Hier kun je makkelijk komen om vanuit de Rue Chamont, een belangrijke winkelstraat, een zijstraat in te slaan en naar het kasteel te wandelen. Je gaat hier terug in de tijd en je ontdek de ruïnes van het beroemde feodale kasteel, en vanuit het kasteel kun je ook nog is genieten van een schitterend uitzicht over het charmante stadje La Roche-en-Ardenne. Een andere leuke activiteit voor jong en oud is een bezoek aan Wildpark La Roche, op ca. 5 minuten rijden van de accommodatie. Maak hier kennis met boerderijdieren, herten, wasbeertjes, wilde katten, uilen en vossen. Er is een speciale wandelroute uitgestippeld, zodat je langs alle dieren komt. Ook is er een restaurant op het terrein waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Kortom in je vakantiehuis wacht je een aangenaam verblijf tussen ontspanning en ontdekking. 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 3.247,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.247,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 3.247,-   Boek

Bekijk alle vrije data