Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Nieuwpoort

Nieuwpoort, België

 

appartement-nieuwpoortappartement-nieuwpoortappartement-nieuwpoortappartement-nieuwpoortappartement-nieuwpoort
Favoriet 
 

v.a. 488

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartement Nieuwpoort in Nieuwpoort

Comfortabel appartement met in de directe omgeving winkels, restaurants, de havengeul en het mooie zandstrand. Geschikt voor 6 personen.

Gelegen aan de Belgische kust vind je dit fijne appartement. Nieuwpoort is een oude familiale stad en in elk seizoen is hier iets te beleven. Het is een ideale uitvalsbasis voor een tal van fiets- en wandelroutes en ook liefhebbers van shoppen, kunst en cultuur kunnen zich hier prima vermaken. Strandplezier verzekerd voor groot en klein!

Groepsaccommodatie aan de Belgische kust 🏡

Het appartement beschikt over een lichte woonkamer, met een comfortabele zithoek, smart TV en eettafel.  De open keuken is voorzien van alle gemakken zoals een inductionfornuis (4-pits), magnetron, koelkast met vriezer en een afwasmachine. In totaal zijn er drie slaapkamers, waarvan twee met een 2-persoonsbed en één met een 2-persoons stapelbed. Er is een algemene toilet op de eerste verdieping en een aparte badkamer met douche en wastafel. De accommodatie is voorzien van enkele spelletjes en stripboeken. 

Beleef samen strandplezier aan de Belgische kust 🏖

Vanuit de accommodatie kun je allerlei activiteiten ondernemen, Nieuwpoort is een dynamische kustplaats en de grootste jachthaven van Noord-Europa! Nieuwpoort is in de zomer zeer geschikt voor zon, zee en strand en er zijn veel recreatiemogelijkheden. Nieuwpoort beschikt over een schitterend strand met veel activiteiten en sfeervolle restaurants. Het gezellige dorpsplein wordt omringd door gezellige bars en een oude kerk, en je kunt hier ook goed winkelen aan bijvoorbeeld de Albert I-Laan of de Lombardsijdestraat. Liefhebber van natuur? Er worden vaak leuke strandtochten en tochten door de duinen georganiseerd. Het beschermde natuurgebied, de IJzermonding, is ideaal om vogels en zeehonden te spotten. Natuurlijk mag een bezoek aan de Vuurtoren van Nieuwpoort niet missen. De vuurtoren is een aantal keer vernietigd en heropgebouwd, het karakteristieke lichtbaken is te vinden te midden van de IJzermonding, het natuurreservaat, en staat op de rechteroever van de IJzer. Zin in een gezellig dagje Plopsaland? Op slechts 20 km rijden kun je dit leuke themapark bezoeken. In de directe omgeving van de accommodatie vind je allerlei winkeltjes, restaurants, het bureau voor toerisme en cultureel centrum "Isara".


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 872,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 872,-   Boek

Bekijk alle vrije data