Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Houffalize

Houffalize, België

 

vakantiehuis-houffalizevakantiehuis-houffalizevakantiehuis-houffalizevakantiehuis-houffalizevakantiehuis-houffalize
Favoriet 
 

v.a. 799

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Houffalize in Houffalize

Dit vakantiehuis is ideaal om te ontspannen en kunt ontsnappen van het drukke leven samen met familie en vrienden. Geniet samen in de ruime omheinde tuin of maak een mooie wandeling in de omgeving. Geschikt voor 8 personen.

Dit vakantiehuis ligt in de streek van Houffalize en het is een ideale omgeving om een paar dagen te relaxen van het drukke leven en om nieuwe energie op te doen. De woning is volledig gerenoveerd met alle moderne comfort. Er is veel hout gebruiktvoor de inrichting en twee viervoeters zijn welkom. Vanuit het vakantiehuis is er zicht op de brouwerij van La Chouffe en je kunt samen genieten in de ruime omheinde tuin. 

Vakantiehuis in de Belgische Ardennen met ruime omheinde tuin 🏡

Alle kamers zijn op de begane grond gesitueerd. In de lichte woonkamer kun je gezellig met elkaar samenzijn bij de palletkachel. Er is gratis WiFi en een TV. Een mooie wandeling gemaakt en daarna trek gekregen? De keuken met centraal eiland om te zitten is zeer goed uitgerust. Zo is er een inductie fornuis, oven, koelkast met vriezer, magnetron, vaatwasser, Senseo koffiezetapparaat (en een gewone) en een waterkoker. Tevens is er een gourmetstel om lekker lang te tafelen. Kinderstoel is aanwezig. Er zijn vier slaapkamers in totaal en één badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de begane grond is nog een extra toilet. De eetkamer geeft toegang tot één van de terrassen. Hier kun je heerlijk BBQ-en en/of de vuurkorf aansteken. Aan de andere kant van het vakantiehuis is ook nog een terras en zo zal je nooit de zon missen!

Samen de Belgische Ardennen ontdekken 🌳

Dit vakantiehuis is de perfecte uitvalsbasis voor je verblijf in de Ardennen. Met een ligging in Achouffe met een prachtig uitzicht op de brouwerij en op enkele kilometers van Houffalize, is het een ideaal verblijf. Op enkele kilometers ligt het natuurreservaat Les Tailles met de schitterende Sacrawé wandeling en het vertrekpunt voor vele andere mooie wandelingen en mountainbiketochten. Ook ligt de historische stad Bastogne op korte afstand. 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 799,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 799,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 799,-   Boek

Bekijk alle vrije data