Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Aalter-Poeke

Aalter-Poeke, België

 

vakantiehuis-aalter-poekevakantiehuis-aalter-poekevakantiehuis-aalter-poekevakantiehuis-aalter-poekevakantiehuis-aalter-poeke
Favoriet 
 

v.a. 2.369

  • Beoordeeld met een 9.7
  • 5 sterren
  • Max. 26 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Aalter-Poeke in Aalter-Poeke

Deze grote en luxe groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien, een grote leefruimte, overdekt en verwarmd terras, en een ruime keuken en bar. Geniet optimaal midden in de natuur met met Gent en Brugge op maar 20 minuten rijafstand.

Dit grote vakantiehuis is nieuw en uniek in deze regio. Het biedt plaats aan maar liefst 26 personen. Ideaal voor een grote familiereünie of wandel- en/of fiets- vrienden die een luxe vakantiewoning zoeken. Geniet optimaal midden in de natuur met met Gent en Brugge op maar 20 minuten rijafstand.

Groepsaccommodatie in België met buitenzwembad 💦

De zithoek beschikt over tv, en een bar. De gemeenschappelijke leefruimte is ongeveer vierkante meter. Er is een radio, tafelvoetbal, en er zijn gezelschapsspellen. Ook is er een beamer wat vergaderen en presenteren mogelijk maakt. De keuken beschikt over een open gedeelte met 5 gaspitten, vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron, en oven. Er bevinden zich op de begane grond 4 x 2 persoon kamer met badkamer en toilet. In de gezamenlijke ruimte zijn er ook 3 toiletten. Op de eerste verdieping 4 familie kamers 3-4-5 en 6 persoon kamer met badkamer en toilet. Buiten is er een prachtig groot terras met ongeveer 5000 m2 aan speelruimte. Er is een trampoline en een tennistafel buiten, ook is er een barbecue. De groepsaccommodatie heeft een grote leefruimte en annex een overdekt en verwarmd terras met een Barbecue, een grote bar en een grote keuken. Ook zijn er een zwemvijver, buitensauna en hottub aanwezig. Wat een luxe!

Genieten middenin de natuur 💚 

De groepsaccommodatie bevindt zich in het midden van de natuur en je geniet een prachtig uitzicht over de aanliggende weides en de Poekebeekvallei. Gent en Brugge zijn op 20 minuten rijden. Je zit midden in de weilanden met het bos om de hoek. Binnen 30 min rijden ben je bij de kust. Voor ieder wat wils dus! 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 4.439,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 4.439,-   Boek

Bekijk alle vrije data