Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Chapelle-à-Wattines La Grange

Chapelle-à-Wattines, België

 

vakantiehuis-chapelle-a-wattines-la-grangevakantiehuis-chapelle-a-wattines-la-grangevakantiehuis-chapelle-a-wattines-la-grangevakantiehuis-chapelle-a-wattines-la-grangevakantiehuis-chapelle-a-wattines-la-grange
Favoriet 
 

v.a. 2.180

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren
  • Max. 21 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Chapelle-à-Wattines La Grange in Chapelle-à-Wattines

Proef de landelijke sfeer aan de rand van het Pays des Collines. Voor de accommodatie ligt een groot terras verlengd door een grasveld met tuinmeubelen en een BBQ. Dus kom maar op met die lekkere maaltijden.

Proef de landelijke sfeer aan de rand van het Pays des Collines!

Groepsaccommodatie in België met groot speelveld 🏡

Dit verblijf bevindt zich in een van de bijgebouwen van een 17e-eeuwse boerderij. De eetkamer bevindt zich op de begane grond (met een lange tafel), samen met de keuken en spelletjes zoals een tafelvoetbal, biljart en tafelhockey. Op de bovenverdieping is er een zitkamer met banken, een televisie, een piano e.d.

De 7 slaapkamers zijn verdeeld over verschillende etages. Verder zijn er 4 badkamers en 5 toiletten. Er is vloerverwarming in de keuken en woonkamer en radiatoren in de slaapkamers. Voor de accommodatie ligt een groot terras verlengd door een grasveld met tuinmeubelen en een BBQ. Dus kom maar op met die lekkere maaltijden. 

Er is een gemeenschappelijke parkeerplaats en een groot grasveld om op te spelen. Dit alles is beveiligd met een automatische poort.

Ontdek samen de mooie omgeving! 🌳

In deze regio kun je wandelen, fietsen en mountainbiken. Pairy Daiza ligt op 15 km van ons. In Leuze is het automuseum Mahy Mobiles. Het Château de Beloeil, de archeosite in Aubechies, het voormalige ziekenhuis “Notre Dame à la Rose” in Lessines, en zo veel meer. Doornik met zijn kathedraal met 5 torens heet je van harte welkom voor een bezoek.

Verschillende ambachtelijke brouwerijen maken sublieme bieren! In veel restaurants kun je lokale producten proeven!


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 3.555,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.555,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 3.555,-   Boek

Bekijk alle vrije data