Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Büllingen

Büllingen, België

 

groepsaccommodatie-bullingengroepsaccommodatie-bullingengroepsaccommodatie-bullingengroepsaccommodatie-bullingengroepsaccommodatie-bullingen
Favoriet 
 

v.a. 589

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Büllingen in Büllingen

Relax in de Ardennen! Een boerderij, volledig gerenoveerd als vakantiehuis (gite), met alle comfort! Na een prachtige wandeling omgeving kun je heerlijk tot rust komen in de afgeschermde tuin of in de sauna. Geschikt voor maximaal 10 personen.

Deze groepsaccommodatie is gelegen in het schilderachtige plaatsje Büllingen in de provincie Luik, aan de grens van de Belgische Ardennen. Deze ruime accommodatie is perfect voor groepen en biedt comfortabele voorzieningen voor een ontspannen verblijf. 

Vakantiehuis in de Ardennen met Finse sauna 🏡

Op de benedenverdieping vind je twee slaapkamers met dubbele bedden en eigen wastafels, evenals een apart toilet en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping zijn er nog twee slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed en wastafel, en een extra slaapkamer met een stapelbed. De tweede verdieping herbergt een prachtige woonkamer met een televisie en dvd-speler, een volledig uitgeruste keuken en een vaatwasser. Deze accommodatie biedt plaats aan maximaal 10 personen en is ideaal voor gezelschappen die willen genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Je kunt ontspannen op het buitenterras en genieten van elkaars gezelschap. De volledig omheinde tuin biedt een barbecueplek en een petanquebaan, waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en gezellige spelletjes. Voor de kinderen is er een speeltuin waar ze zich kunnen vermaken. Na een prachtige wandeling kun je heerlijk tot rust komen in de Finse sauna. 

Veel activiteiten mogelijk ✅

Büllingen is gelegen in de provincie Luik, aan de rand van de betoverende Belgische Ardennen en omgeven door het prachtige natuurgebied van de Hoge Venen en de Eifel. Het is een ideale uitvalsbasis voor allerlei wandelavonturen, met zowel gemarkeerde als ongerepte paden die je meenemen door adembenemende landschappen. In de winter kun je hier zelfs vaak genieten van de eerste sneeuwval in België. Op slechts een half uur rijden vind je Malmedy en Sankt Vith, twee van de meest pittoreske plekjes in de Belgische Ardennen. L'Hacienda bevindt zich in Büllingen, het hart van de Eifel-Ardennen. Deze gemeente is niet alleen het hoogst gelegen, maar ook de meest sneeuwzekere plek in België, gelegen tussen de valleien van de Warche en de Our. Of je nu in de zomer of in de winter komt, je zult hier altijd een verkwikkende vakantie ervaren. De diversiteit van het landschap is een van de grote troeven van Büllingen, waar vakantiegangers op zoek naar rust en ontspanning volop kunnen genieten. In de nabije omgeving bevinden zich de stuwmeren van Bütgenbach, Hellental en Kronenburg, waar je kunt zeilen, windsurfen, zwemmen, kajakken, tennissen en zelfs rotsklimmen. In de winter kun je hier langlaufen en skiën, met zelfs een langlaufloipe in de straat van l'Hacienda.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 789,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 729,-   Boek

Bekijk alle vrije data