Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Nieuwpoort

Nieuwpoort, België

 

groepsaccommodatie-nieuwpoortgroepsaccommodatie-nieuwpoortgroepsaccommodatie-nieuwpoortgroepsaccommodatie-nieuwpoortgroepsaccommodatie-nieuwpoort
Favoriet 
 

v.a. 4.829

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 32 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Nieuwpoort in Nieuwpoort

Fijne groepsaccommodatie met een ligging tegen de Belgische kust op amper vijf kilometer van zee. Geschikt voor maximaal 32 personen.

De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 32 personen en ligt in een oase van groen vlakbij de zee! Ideaal om samen met het gezelschap te genieten van het ongerepte polderlandschap. Met een ligging tegen de Belgische kust ligt de zee maar op slechts 5 km afstand van de woning. 

Groepsaccommodatie in Nieuwpoort op korte afstand van de zee🏡

De groepsaccommodatie ligt in een grote U-hoeve en is een groot domein met vier vakantiehuizen en vier studio's. Elke unit beschikt over een eigen keuken, badkamer, terras & BBQ. Er is een gemeenschappelijke ruimte, geschikt voor 32 personen; hier kun je gebruik maken van de keuken, de zithoek met een openhaard, eettafel en van het terras. De slaapkamers zijn eenvoudig ingericht, maar van alle gemakken voorzien. Op aanvraag kan er gekozen worden voor ontbijt of andere maaltijden via een externe partner.

Ontdek samen de omgeving ⛵

De groepsaccommodatie ligt in een omgeving waarbij je heel goed met de fiets erop uit kan trekken langs één van de vele uitgestippelde fietsroutes. Hier proef je de smaak van de Vlaamse Polders, wat een weelde voor het oog is! Je kunt ook mooie wandelingen maken, in het natuurdomein de IJzermonding of langs de romantische havengeul van Nieuwepoort. Ook dag uitstapjes naar Brugge en Oostende zijn leuk om te ondernemen. Voor de gasten die geïnteresseerd zijn in WOI, is het sluizencomplex 'de Ganzenpoot' zeker de moeite waard. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 9.189,-   Boek

Bekijk alle vrije data