Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Durbuy

Durbuy, België

 

groepsaccommodatie-durbuygroepsaccommodatie-durbuygroepsaccommodatie-durbuygroepsaccommodatie-durbuygroepsaccommodatie-durbuy
Favoriet 
 

v.a. 1.272

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Durbuy in Durbuy

Genieten in alle rust en luxe van een welverdiend verblijf in de Ardennen. Het ontwerp is geïnspireerd door het omringende landschap en bedoeld om je verblijf tot een unieke, comfortabele en leuke ervaring te maken.

De perfecte vakantiewoning voor een verblijf met vrienden en familie tot 10 personen. De kamers zijn ruim en onze service is ongeëvenaard. Vanuit de bubbelbad geniet je van een spectaculaire uitzicht op de valleien rondom Durbuy. Vanuit de poolhouse en de Finse sauna kun je ontspannen bij goed en slecht weer. Gezelligheid op zijn best met vrienden en familie tijdens de koude winterdagen in de Ardennen.

Groepsaccommodatie in de Ardennen met sauna 🏡

Welkom in dit ruime vakantiehuis in de Ardennen, waar comfort en plezier samenkomen! Geniet van een gezellige sfeer in de ruime leefruimte, compleet met een kachel voor warme avonden. De volledig ingerichte keuken staat tot je beschikking, zodat je heerlijke maaltijden kunt bereiden. Voor een goede nachtrust zijn er vier ruime slaapkamers met king-sized bedden, allemaal voorzien van opgemaakte bedden bij aankomst. De drie badkamers zorgen voor voldoende comfort, en een badlinnen pakket staat voor je klaar. Maak je geen zorgen over de was, want je kunt gebruik maken van de wasmachine en droger.
Waarom zou je kostbare tijd verspillen aan het beslissen welke games je wilt spelen, als je ze allemaal kunt spelen? Van basketbal-arcadegames en dansmachines tot retro-klassiekers waarvan je het bestaan vergeten was, de collectie is enorm! Druk op Play en doe vandaag nog mee! Voor de klassiekers onder jullie zijn er ook een darts, biljart, voetbalspel en air hockey. Buiten biedt het terras de perfecte setting voor gezellige diners met vrienden en familie. Onder de schaduw van de BBQ kun je genieten van heerlijk gegrild vlees of vis. Kortom, alles is aanwezig voor een onvergetelijke vakantie vol ontspanning en plezier in de prachtige Ardennen. 

Geniet van het uitzicht in de Ardennen ☘️

De groepsaccommodatie biedt een uitgebreide selectie aan behandelingen en diensten om rust, kalmte en ontspanning in je leven te brengen. Het team van therapeuten is zorgvuldig uitgekozen om een warme, gastvrije ervaring te garanderen. Er zijn vele activiteiten te doen in de omgeving zoals fiets- en wandelroutes, een bezoek aan de Grotten van Han, minigolf, skiën, kayak en nog veel meer. Voor ieder wat wils.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.920,-   Boek

Bekijk alle vrije data