Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Bazel

Bazel, België

 

vakantiehuis-bazelvakantiehuis-bazelvakantiehuis-bazelvakantiehuis-bazelvakantiehuis-bazel
Favoriet 
 

v.a. 1.019

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Bazel in Bazel

Deze elegante, karakteristieke 19de-eeuwse vakantiewoning is centraal gelegen op het pittoreske dorpsplein in Bazel. Geschikt voor 8 personen!

Deze gerenoveerde 19de-eeuwse vakantiewoning is gelegen naast de kasteelpoort van het Kasteel Wissekerke. Vergis je niet: langs de buitenkant is alle authenticiteit bewaard gebleven. Keer bij aankomst terug naar de nostalgie van weleer terwijl je binnen alweer meteen verrast wordt door de luxueus, landelijke inrichting. 

Vakantiehuis in België met dakterras 🏡

De gasten worden tevens aangenaam verwelkomt met een leuk streekproduct! De vakantiewoning beschikt over 2 slaapkamers waarvan 1 voorzien van een dakterras (Spoiler: dé perfecte plek voor een lekkere barbecue in de zomer), 2 badkamers, overdekte carport en een comfortabel zetelbed in de leefruimte. Je kunt je kookkunsten tonen in de goed uitgeruste keuken en het aangename zonneterras leent zich uitstekend voor een ontspannend einde van de dag. Je kan gezamenlijk dineren aan de eettafel en de woonkamer is ingericht met een tv, bureauruimte met laptop en speelhoek voor de kids. Leuk detail: In de leefruimte kan je geschiedkundige elementen terugvinden die gevonden zijn tijdens de verbouwingswerken. Er is harmonie gecreëerd tussen traditionele en nieuwe elementen, waardoor de liefde voor de bijzondere geschiedenis opvalt. 

Laat je verassen 🤩

De woning is centraal gelegen op het kerkplein. Je hoeft maar een paar stappen buiten te zetten en je kan genieten van een etentje in één van de restaurants op het Kerkplein. Daarnaast kan je een cultureel bezoek brengen aan het recent, gerenoveerde kasteel Wissekerke of de parktuin. Met de nabijliggende Polders leent de regio zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten. Een bezoek aan de stad Antwerpen met de waterbus behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Laat je verrassen door wat het charmante Bazel te bieden heeft. 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.219,-   Boek

Bekijk alle vrije data