Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Rendeux

Rendeux, België

 

groepsaccommodatie-rendeuxgroepsaccommodatie-rendeuxgroepsaccommodatie-rendeuxgroepsaccommodatie-rendeuxgroepsaccommodatie-rendeux
Favoriet 
 

v.a. 763

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Rendeux in Rendeux

Met een enorme tuin biedt deze villa een ontspannen verblijf voor familie en vrienden. In de Belgische Ardennen en omgeven door natuur is deze rustige plek ideaal voor een fijn verblijf. Geschikt voor maximaal 8 personen.

Deze rustige vakantievilla voor 8 personen biedt een ontspannen verblijf voor het hele gezin. Omgeven door een enorme tuin, zal het genieten zijn voor de jongste en de oudste. Deze groepsaccommodatie ligt op een rustige en vredige plek om een ontspannend weekend in de Belgische Ardennen door te brengen. Ben je op zoek naar een moment van ontspanning met familie of vrienden? Dan is deze vakantievilla iets voor jullie!

Groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen met houtkachel 🏡

De groepsaccommodatie ligt in een omgeving met een grote tuin met bomen en is perfect voor gezinnen. De woonkamer is voorzien van veel natuurlijk licht en is uitgerust met twee banken, een fauteuil, een flatscreen-tv, en een houtkachel voor de koelere avonden. De volledig uitgeruste keuken biedt een prachtig 360° uitzicht op de tuin. De keuken is voorzien van keramische kookplaat met 4 pitten, koelkast met vriesvak, Senseo-koffiezetapparaat, magnetron, oven en afwasmachine. De woning is voorzien van drie mooie slaapkamers, die plaats bieden aan twee personen en een mezzanine ruimte die plaats biedt aan twee extra personen. Op de begane grond is een badkamer met een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Beddengoed & badhanddoeken zijn aanwezig. Je kunt gemakkelijk meerdere voertuigen op het terrein parkeren. 

Samen leuke activiteiten ondernemen ✅

De groepsaccommodatie bevindt zich in Rendeux op enkele kilometers van La Roche-en-Ardenne. Het toerisme in La Roche is volop aanwezig en je kunt kiezen uit een tal van activiteiten. Op slechts ca. 2 km afstand, zullen Wildtrails de avonturiers zeker aanspreken. De Ardennen zitten vol natuurlijke juweeltjes, waaronder de grotten van Hutton, die een aanrader zijn om te bezoeken. Hier kun je tijdens een interessante rondleiding een prachtig door de tijd gebeeldhouwd landschap ontdekken. Maar ook mag een dagje naar La Roche-en-Ardenne niet ontbreken. Er zijn veel bezienswaardigheden, waaronder het Museum van de Slag om de Ardennen en het prachtige Feodale kasteel. Het stadje wordt niet voor niets de parel van de Ardennen genoemd. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.172,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 977,-   Boek

Bekijk alle vrije data