Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Oostduinkerke

Koksijde, België

 

groepsaccommodatie-oostduinkerkegroepsaccommodatie-oostduinkerkegroepsaccommodatie-oostduinkerkegroepsaccommodatie-oostduinkerkegroepsaccommodatie-oostduinkerke
Favoriet 
 

v.a. 2.029

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 17 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Oostduinkerke in Koksijde

Deze groepsaccommodatie is smaakvol ingericht en vlakbij het strand. Er is voor ieder wat wils te beleven, zowel indoor als outdoor. Geschikt voor 8 volwassenen en 9 kinderen.

Deze luxe en smaakvol ingericht groepsaccommodatie ligt vlakbij het strand en heeft een unieke setting. Met een ligging op de Zeedijk, op wandelafstand van alle horecazaken en winkels, is dit vakantiehuis ideaal voor families en vriendengroepen. Geschikt voor 8 volwassenen en maximaal 9 kinderen (tot 18 jaar). 

Luxe groepsaccommodatie vlakbij het strand

Alle ingrediënten zijn aanwezig om je verblijf zo aangenaam en stijlvol mogelijk te maken. Je hoeft alleen maar je koffer te pakken en te vertrekken. De woonkamer heeft een knusse uitstraling en is voorzien van twee gedeeltes die in elkaar overlopen. Het eerste gedeelte heeft een ruime bank en een smart TV. Aangrenzend aan deze woonkamer is een zitgedeelte om ook met elkaar samen te zijn of even tot rust te komen. Vanuit hier loop je richting de grote houten eettafel, waar voldoende plek is voor het gehele gezelschap. De ruime professionele keuken is halfopen en voorzien van alle gemakken zoals; een koffiehoek, inductie kookplaat met 5 pitten, koelkast (inloop koelcel), vriezer, magnetron, oven (professionele combi steamer van Eloma) en professionele afwasmachine (met een programma van 90 seconde). De bedden zijn bij aankomst al gedekt en er zijn meer dan voldoende handdoeken aanwezig voor iedereen. Er zijn 5 slaapkamers in totaal, waarvan 4 voorzien zijn van elk een eigen douche, toilet en wastafel. De vijfde slaapkamer is een houten slaapbox, of deze kan ook gebruikt worden als speel- en klimplezier voor de kleintjes. Op de begane grond en het souterrain is ook nog een extra toilet met een wastafel. Ook zijn er een tal van gezelschapspellen, boeken en speelgoed aanwezig om je mee te vermaken. 

Indoor en outdoor plezier voor iedereen 

Wil je even uitblazen? Plof dan neer in een strandstoel op het op het zuidengerichte terras en geniet van het stralende zonnetje. Toch liever een actieve wandeling, een boek lezen op het strand of gezellig shoppen? Het is allemaal mogelijk! Oostduinkerke ligt aan het mooiste strand van de kust en het is een waar paradijs voor wandelaars en fietsers. De ligging is prachtig en wordt omringt door schitterende natuur en hoge duinen. 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.729,-   Boek

Bekijk alle vrije data