Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Poperinge

Poperinge, België

 

vakantieboerderij-poperingevakantieboerderij-poperingevakantieboerderij-poperingevakantieboerderij-poperingevakantieboerderij-poperinge
Favoriet 
 

v.a. 2.322

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 25 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Poperinge in Poperinge

Ontdek deze unieke vakantieboerderij in het Vlaamse Poperinge waar jullie in volledig ingerichte tenthuisjes verblijven. Help de boer met het voeren van de koeien en schapen, neem een duik in het boerenzwembad of ontdek de bruisende omgeving. Plopsaland, strand de Panne en verschillende musea liggen vlakbij.

Op de boerderij is áltijd iets te beleven. Van avontuur tot ontspanning, van tientallen dieren tot aan de mooiste natuur en van ontspannen voor het Tenthuisje tot aan de boer helpen in de stal. Een groepsweekend op de boerderij is het gezelligste uitje voor iedereen. En schermpjes? Laat die maar thuis. iPads, mobieltjes en TV's die kennen we niet op de boerderij. En we beloven dat jullie én de kids die geen seconde zullen missen. Tijdens jullie verblijf geeft de boer of boerin een tour over de boerderij. Zo leer je nog eens wat! Bovendien ga je zelf de lekkerste pizza's bakken in de authentieke houtoven en sluit je de avond af met een gezellig kampvuur.

In het Vlaamse Poperinge ligt de boerderij van Filip en Ann. Op dit moderne landbouwbedrijf vind je Jerseykoeien en schapen.

De boerderij heeft 5 Tenthuisjes, geschikt voor maximaal 25 personen. Gezellig met vrienden, kennissen of familie. In elk Tenthuisje kan je met 5 personen slapen. De prijs voor het weekend is t/m 25 personen, inclusief pizza-avond.
Tijdens één van de avonden in het weekend bakken jullie zelf de lekkerste pizza's in een échte authentieke houtoven. Verzamel samen rond de oven en creëer toppings die je in de gemiddelde pizzeria niet snel tegenkomt. De boer helpt jullie met bakken.

Help boer Filip bij het voeren van de koeien, het binnenhalen van het gras en stro of het veldwerk. Ann kan je laten zien wat je met de schapenwol kunt maken. Kom tot rust bij het boerenzwembad en haal heerlijk verse producten in het boerderijwinkeltje.

Zin om erop uit te gaan? Ga op een wandel- of fietstocht, breng een bezoekje aan het Hopmusem, de Kinderbrouwerij, Kasteel Beauvoorde of kabelbaan Cordoba. Ook Plopsaland of attractiepark Bellewaarde is zeker de moeite waard! Ga een dagje ontspannen naar het strand waar je ook kunt strandzeilen of kitesurfen. Kortom, genoeg te doen!

Jullie slapen in Tenthuisjes. Ruime tenten van 45m2+ met een stapelbed, bedstee en tweepersoonsbed. Comfortabele matrassen en altijd een eigen douche. Elektriciteit? Dat kennen we niet. Je kookt op houtvuur en verlicht het Tenthuisje met olielampen en kaarsen. Op en top gezelligheid, zoals we dat 'vroeger' hadden.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 3.225,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 3.275,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 3.275,-   Boek

Bekijk alle vrije data