Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Koksijde

België

 

10 pers.
Groepsaccommodatie Koksijde

Moderne en sfeervolle groepsaccommodatie in het charmante Koksijde. Geniet aan het strand en onderneem samen leuke activiteiten. Geschikt voor maximaal 10 personen.De luxe groepsaccommodatie ligt in het charmante kustplaatsje Koksijde. Geniet met het..

Koksijde

17 pers.
Groepsaccommodatie Oostduinkerke

Deze groepsaccommodatie is smaakvol ingericht en vlakbij het strand. Er is voor ieder wat wils te beleven, zowel indoor als outdoor. Geschikt voor 8 volwassenen en 9 kinderen.Deze luxe en smaakvol ingericht groepsaccommodatie ligt vlakbij het strand ..

Koksijde

  20 pers.
  20 groepsaccommodatie in bruisende badplaats Koksijde

  Op slechts 50 meter van de duinen en 300 meter van zee, vindt u deze schitterende groeps-accommodatie in een typische villawijk. Een heerlijk weekend uitwaaien met uw familie of vrienden? Koksijde is een bruisende kustplaats met vele bezienswaardighe..

  Koksijde

   20 pers.
   Luxe villa voor voor 20 personen in de badplaats Koksijde

   Deze ruime villa is omring door een tuin volledig afgesloten tuin waar een schommel en wip in staan. Het terras is voorzien van 20 (lig)stoelen en een grote barbecue om maximaal te genieten van het voor-en najaars zonnetje. Ook met slecht weer hoeft ..

   Koksijde

   Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische Ardennen   Ons buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
   Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

   Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland.