Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Berg

Berg, België

 

vakantiehuis-bergvakantiehuis-bergvakantiehuis-bergvakantiehuis-bergvakantiehuis-berg
Favoriet 
 

v.a. 3.081

  • Beoordeeld met een 9.8
  • 5 sterren
  • Max. 30 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Berg in Berg

Het vakantiehuis is uiterst rustig gelegen bij het bekende natuurreservaat de Hoge Venen!

Dit vakantiehuis is uiterst rustig gelegen bij het bekende natuurreservaat de Hoge Venen en biedt een buitengewoon uitzicht op het prachtige meer van Butgenbach. De vakantiewoning is een ideale uitvalsbasis voor groepen met een capaciteit tot 30 personen. De accommodatie is niet geschikt voor jongeren en feestgroepen.

Groepsaccommodatie in België met wellness 

Dit voormalige hotel  bestaat uit twee huizen die door een lounge met elkaar verbonden zijn. Deze opdeling draagt ertoe bij dat elke gast van de grote groep de nodige privacy heeft. In de lounge zijn er een bar en een gezellige en natuurvriendelijke leemkachel. Er zijn 16 ruime tweepersoonsslaapkamers met 14 badkamers, waarvan de meeste slaapkamers een eigen badkamer hebben. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt. In de zithoek met bar breng je samen met de groep gezellige avonden door. De keuken is professioneel uitgerust. Na een dagje sporten of wandelen in de nabije omgeving kun je volledig relaxen in de wellnessruimte met sauna en whirlpool en genieten van een adembenemend zicht op het meer. De accommodatie is minder geschikt voor groepen met heel veel kinderen omdat er weinig speelmogelijkheden zijn in het huis. Verder beschik je binnen ook over een biljarttafel en een tafelvoetbal.

Ontdek samen de mooie natuur 

Beleef heuglijke momenten met de hele groep en ontdek samen de heerlijkste plekjes natuur! Voor tal van buitenactiviteiten zoals MTB, langlaufen, wandelen, trail running is het een ideale omgeving. In de directe omgeving is het hoogste punt van België, Botrange. Natuurreservaat de Hoge Vennen is om de hoek.
Foto's copyright An Van Rie

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.081,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 3.081,-   Boek

Bekijk alle vrije data