Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Rendeux

België

 

13 pers.
Vakantievilla Rendeux

Deze sfeervolle groepsaccommodatie voor 13 personen ligt in de Belgische Ardennen, tussen La Roche-en-Ardenne en Hotton 🌳 Geniet met vrienden, familie of collega's van deze groene omgeving. Sportievelingen kunnen kajakken, mountainbiken, paardrijd..

Rendeux

14 pers.
Vakantievilla Chéoux

Dit sfeervolle vakantiehuis is omringd door groene heuvels en bossen en ligt in het kleine dorp Chéoux in het zuiden van de Belgische Ardennen 🌳Dit sfeervolle vakantiehuis is omringd door groene heuvels en bossen en ligt in het kleine dorp Chéou..

Rendeux

8 pers.
Groepsaccommodatie Rendeux

Met een enorme tuin biedt deze villa een ontspannen verblijf voor familie en vrienden. In de Belgische Ardennen en omgeven door natuur is deze rustige plek ideaal voor een fijn verblijf. Geschikt voor maximaal 8 personen.Deze rustige vakantievilla vo..

Rendeux

14 pers.
Joanne

Dit sfeervolle vakantiehuis is omringd door groene heuvels en bossen en ligt in het kleine dorp Chéoux in het zuiden van de Belgische Ardennen.Dit sfeervolle vakantiehuis is omringd door groene heuvels en bossen en ligt in het kleine dorp Chéoux in..

Rendeux

18 pers.
Groepsaccommodatie Rendeux

Deze groepsaccommodatie is ideaal gelegen in het hart van de Belgische Ardennen. Een ideale plek om samen te zijn met vrienden en familie en alle 7 slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer. Geschikt voor maximaal 18 personen.Ben je op zoek na..

Rendeux

  13 pers.
  Noah

  Dit sfeervolle vakantiehuis ligt in de Belgische Ardennen, tussen La Roche-en-Ardenne en Hotton. Geniet met vrienden, familie of collega's van deze groene omgeving. Sportievelingen kunnen kajakken, mountainbiken, paardrijden om zo de omgeving te verk..

  Rendeux

  Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische Ardennen  Ons buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
  Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

  Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland.