Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Beringen

Beringen, België

 

groepsaccommodatie-beringengroepsaccommodatie-beringengroepsaccommodatie-beringengroepsaccommodatie-beringengroepsaccommodatie-beringen
Favoriet 
 

v.a. 2.019

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Beringen in Beringen

In deze groepsaccommodatie voor 16 personen kun je heerlijk relaxen. In de sauna, whirlpool of het zwembad.

Deze vakantiewoning met 2 glamping tipi's  zijn in de zomermaanden een ideale plek voor 16 personen.  Vlak bij de Paalse Plas is dit een ideale uitvalbasis voor een vrienden- of familieweekend.  

Groepsaccommodatie dichtbij Paalse Plas met wellness 🏊♀️

In de woning zelf is er plaats voor 12 gasten, buiten in de 2 glamping tipi's kunnen 4 gasten overnachten (de tipi's zijn enkel te gebruiken in de zomermaanden vanaf Pasen tot eind september). Buiten deze periode heb je dus alleen de beschikking over de woning voor 12 personen. In deze sfeervolle woning is een woonkamer en volledig ingericht keuken. Je slaapt in ruime kamers waarvan 3 met een eigen terras en privébadkamer. Geniet samen van het zwembad, barrelsauna of jacuzzi om lekker te ontspannen. En niet vergeten, ook je trouwe viervoeter is welkom want die hoort bij het gezin. De tuin is volledig omheind zodat de honden veilig buiten kunnen spelen. Het interieur, het zwembad, de sauna, het terras,… Deze woning in Paal heeft alle ingrediënten om een heerlijke vakantie te kunnen doorbrengen. Je kunt van het zwembad gebruik maken van 1 mei tot 1 september (dit is wel weersafhankelijk).

Samen genieten van de natuur in de omgeving 🌳


De ligging aan de Paalse Plas en Millenniumgolf is de ideale uitvalbasis voor gezellige uitstappen naar oa. Be Mine in Beringen, fiets- en wandelroutes of het circuit van Zolder. 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 3.879,-   Boek

Bekijk alle vrije data