Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Chapelle-à-Wattines

België

 

21 pers.
Vakantiehuis Chapelle-à-Wattines La Grange

Proef de landelijke sfeer aan de rand van het Pays des Collines. Voor de accommodatie ligt een groot terras verlengd door een grasveld met tuinmeubelen en een BBQ. Dus kom maar op met die lekkere maaltijden.Proef de landelijke sfeer aan de rand van h..

Chapelle-à-Wattines

15 pers.
Vakantiehuis Chapelle-à-Wattines

Proef de landelijke sfeer aan de rand van het Pays des Collines! Dit verblijf bestaat uit twee gites die zich bevinden in een van de bijgebouwen van een 17e-eeuwse boerderij.Proef de landelijke sfeer aan de rand van het Pays des Collines! Dit verblij..

Chapelle-à-Wattines

Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische ArdennenOns buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland. 

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!