Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie La Roche en Ardenne

La roche, België

 

groepsaccommodatie-la-roche-en-ardennegroepsaccommodatie-la-roche-en-ardennegroepsaccommodatie-la-roche-en-ardennegroepsaccommodatie-la-roche-en-ardennegroepsaccommodatie-la-roche-en-ardenne
Favoriet 
 

v.a. 1.633

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 24 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie La Roche en Ardenne in La roche

Een voormalige basisschool die omgebouwd is tot een groepsaccommodatie. De woning is een ideale uitvalsbasis om de Belgische natuur te ontdekken en samen te zijn met familie en vrienden. Geschikt voor maximaal 24 personen.

Wil je terug in de tijd? We hebben precies wat je nodig hebt! Deze voormalige basisschool is omgebouwd tot een gîte en is bij uitstek geschikt voor grote familiereünies, een weekend met vrienden of een bedrijfsseminar. De groepsaccommodatie ligt in het hart van het mooie dorpje Ortho, op 10 minuten van La Roche-en-Ardenne en 20 minuten van Houffalize. De gîte is verdeeld over 3 niveaus en heeft een volledig omheinde buitenplaats. Huisdieren zijn toegestaan.

Groepsaccommodatie in de Ardennen met speelplaats 🏡

In de vakantiewoning vind je een grote multifunctionele ruimte met een schilderij uit de schooltijd, twee banken bij de bar om iets te drinken, een grote tafel, een tv-hoek, 8 slaapkamers met voornamelijk tweepersoons- en/of eenpersoonsbedden met badkamer met douche en een toilet. Op de bovenverdieping bevindt zich ook een slaapzaal met 8 eenpersoonsbedden. Buiten biedt het voormalige schoolplein 4 picknicktafels, een speelplaats met gras, een speeltuin, een BBQ en BBQ-benodigdheden. Er is geen eigen parkeergelegenheid op het terrein, maar er is de mogelijkheid om gratis auto's te parkeren bij de dorpskerk, op enkele meters afstand. 

Ontdek samen al het moois van de Belgische Ardennen 🤩

Ontdek de typische Ardense dorpjes zoals Ortho, gedomineerd door de toren van zijn kerk, Hives en zijn beroemde dorpsmarkt en Nisramont en zijn prachtige Dam. Ook mag een bezoek aan La Roche-en Ardenne niet ontbreken. Vanuit daar kun je verschillende activiteiten ondernemen, zoals het Feodaal kasteel en het wildpark. Het zijn de ideale plekjes om je onder te dompelen in de prachtige natuurlandschappen en om verschillende sport- en vrijetijdsactiviteiten te beoefenen. La Roche-en-Ardenne wordt niet voor niets de parel van de Ardennen genoemd en je zult je zeker vermaken bij de gezellige pleintjes, winkeltjes en terrasjes. 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.772,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.397,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.397,-   Boek

Bekijk alle vrije data