Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Houffalize

Houffalize, België

 

groepsaccommodatie-houffalizegroepsaccommodatie-houffalizegroepsaccommodatie-houffalizegroepsaccommodatie-houffalizegroepsaccommodatie-houffalize
Favoriet 
 

v.a. 2.473

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 26 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Houffalize in Houffalize

Deze groepsaccommodatie ligt in het hartje van de Ardennen en beschikt over slaapkamers met een eigen badkamer. Geschikt voor maximaal 24 personen.

Deze groepsaccommodatie is landelijk gelegen in het hartje van de Ardennen en een mooie regio om de schoonheid van België te ontdekken. Geschikt voor maximaal 24 personen en ideaal voor familiegroepen. 

Groepsaccommodatie in de Ardennen met slaapkamers die over eigen badkamer beschikken 🏡

De groepsaccommodatie beschikt over een fijne woonkamer met zitgelegenheid, eetruimte en keuken. De keuken is voorzien van alle gemakken zoals, elektrisch gasfornuis met 6 pitten, koelkast met vriezer, afwasmachine, magnetron en oven. Alle slaapkamers beschikken over een eigen badkamer met douche en een tv. In totaal zijn er vijf kamers en twee appartementen. De vakantiewoning heeft een sfeervolle bar waar er nagepraat kan worden met een lekker streekbiertje. Ook zijn er een tal van gezelschapspellen aanwezig. In de tuin kun je ook met elkaar samen zijn en uitgebreid gebruik maken van de gezellige zithoeken. Voor de motor- en fietsliefhebbers is er een afgesloten ruimte waar je de vervoersmiddelen veilig kunt stallen. 

Ga samen erop uit in de Belgische Ardennen ☘️

De omgeving heeft kilometers aan wandelplezier dankzij de vele bewegwijzerde routes. En vooral in Houffalize komen de mountainbikers aan hun trekken. Maar ook kajakken, survivallen of tennissen zijn leuke alternatieven voor de sportievelingen. Vergeet ook niet om een lekker Le Chouffe biertje in de brouwerij van Achouffe te proeven.   


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 4.377,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 4.377,-   Boek

Bekijk alle vrije data