Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Nieuwpoort

Nieuwpoort, België

 

vakantiehuis-nieuwpoortvakantiehuis-nieuwpoortvakantiehuis-nieuwpoortvakantiehuis-nieuwpoortvakantiehuis-nieuwpoort
Favoriet 
 

v.a. 776

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Nieuwpoort in Nieuwpoort

Comfortabele groepsaccommodatie aan de Belgische Kust. Binnen 10 minuten wandel je naar het fijne strand en in de omgeving zijn leuke activiteiten te ondernemen. Geschikt voor 10 personen.

Gelegen aan de Belgische kust vind je deze fijne groepsaccommodatie. De accommodatie ligt in een rustige straat in Nieuwpoort. Een oude stad, waar in alle seizoenen iets te beleven is in het familiale Nieuwpoort. Het is een ideale uitvalsbasis voor een tal van fiets- en wandelroutes en ook liefhebbers van shoppen, kunst en cultuur kunnen zich hier prima vermaken. Vlakbij het strand, restaurantjes en winkels!

Groepsaccommodatie aan de Belgische kust met omheinde tuin 🏡

Vanuit de woning heb je uitzicht op de tuin vanuit de woonkamer. De woonkamer is gezien van een comfortabele leefruimte, met een zithoek, eettafel en TV. De openkeuken is goed uitgerust en voorzien van een fornuis, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast en aparte vriezer. De drie slaapkamers beschikken over beddengoed en er zijn in totaal twee badkamer en twee toiletten. Vanuit de accommodatie stap je naar buiten naar de omheinde tuin, waar je fijn met elkaar kunt samenzijn. De tuin beschikt over tuinmeubilair, BBQ en wat speeltoestellen voor kinderen. 

Ontdek samen de omgeving van Nieuwpoort 🤩

Vanuit de accommodatie kun je allerlei activiteiten ondernemen, Nieuwpoort is een dynamische kustplaats en de grootste jachthaven van Noord-Europa! Nieuwpoort is in de zomer zeer geschikt voor zon, zee en strand en er zijn veel recreatiemogelijkheden. Nieuwpoort beschikt over een schitterend strand met veel activiteiten en sfeervolle restaurants. Het gezellige dorpsplein wordt omringd door gezellige bars en een oude kerk, en je kunt hier ook goed winkelen aan bijvoorbeeld de Albert I-Laan of de Lombardsijdestraat. Liefhebber van natuur? Er worden vaak leuke strandtochten en tochten door de duinen georganiseerd. Het beschermde natuurgebied, de IJzermonding, is ideaal om vogels en zeehonden te spotten. Natuurlijk mag een bezoek aan de Vuurtoren van Nieuwpoort niet missen. De vuurtoren is een aantal keer vernietigd en heropgebouwd, het karakteristieke lichtbaken is te vinden te midden van de IJzermonding, het natuurreservaat, en staat op de rechteroever van de IJzer. Zin in een gezellig dagje Plopsaland? Op slechts 20 km rijden kun je dit leuke themapark bezoeken. Op een kleine 10 minuten wandelen van de accommodatie ligt de grote markt, waar ook wekelijks op vrijdag een markt is. Nieuwpoort-Stad met alle gezellige winkels en restaurants liggen ook op 10 minuten wandelen. Voor de kleintjes ligt een leuke kinderboerderij op slechts 800 meter van de woning. Met de auto ben je binnen 10 minuten op het strand. Langs de havengeul ligt een nieuwe promenade, hier kun je gratis een boot nemen die je naar het natuurreservaat brengt. Langs deze promenade kun je ook weer gezellige restaurantjes en winkels vinden en natuurlijk genieten van het mooie uitzicht op de jachthaven. 



  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.380,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.380,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 1.380,-   Boek

Bekijk alle vrije data