Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie La Roche en Ardenne

Bérismenil, België

 

groepsaccommodatie-la-roche-en-ardennegroepsaccommodatie-la-roche-en-ardennegroepsaccommodatie-la-roche-en-ardennegroepsaccommodatie-la-roche-en-ardennegroepsaccommodatie-la-roche-en-ardenne
Favoriet 
 

v.a. 1.103

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie La Roche en Ardenne in Bérismenil

Ruime villa in de Belgische Ardennen waar je kunt genieten van alle rust en de natuur. Op 10 minuten afstand van La Roche, waar je leuke activiteiten kunt ondernemen. Geschikt voor maximaal 8 personen.

Op zoek naar een ontspannen weekend? Of een plek om een weekend met je familie door te brengen? Dan is deze vakantievilla iets voor jullie! Het ligt in Bérismenil, een klein en rustig dorpje waar je de Belgische Ardennen kunt ontdekken. Geschikt voor maximaal 8 personen. 

Groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen met omheinde tuin 🏡

Deze prachtige groepsaccommodatie in een bucolische omgeving zal liefhebbers van rust en natuur verrukken. De villa is zeer ruim en biedt comfortabel plaats aan 8 personen met zijn 4 slaapkamers met elk een eigen badkamer met douche of bad. Je vindt er ook een grote eetkamer met een tafelvoetbalhoek, een gezellige woonkamer die geschikt is om te lezen en beschikt over een Smart-TV (basiskanalen). Er is een prachtige keuken met een centraal kookeiland. De keuken is voorzien van alle gemakken zoals, een ceramic fornuis met 4 pitten, koelkast met vriezer, magnetron, oven en afwasmachine. Je huisdier is ook welkom. Samen kunnen jullie genieten van een aangename omheinde tuin met een goede ligging op het zuiden en meubilair van hoge kwaliteit. 

Geniet van de natuur en rust en onderneem leuke activiteiten ✅

De groepsaccommodatie bevindt zich ca. 10 minuten van La Roche-en-Ardenne. Vanuit daar kun je verschillende activiteiten ondernemen, zoals het Feodaal kasteel en het wildpark. Het zijn de ideale plekjes om je onder te dompelen in de prachtige natuurlandschappen en om verschillende sport- en vrijetijdsactiviteiten te beoefenen. La Roche-en-Ardenne wordt niet voor niets de parel van de Ardennen genoemd en je zult je zeker vermaken bij de gezellige pleintjes, winkeltjes en terrasjes. 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.427,-   Boek

Bekijk alle vrije data