Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Kuurne

Kuurne, België

 

groepsaccommodatie-kuurnegroepsaccommodatie-kuurnegroepsaccommodatie-kuurnegroepsaccommodatie-kuurnegroepsaccommodatie-kuurne
Favoriet 
 

v.a. 3.749

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 30 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Kuurne in Kuurne

Luxe groepsaccommodatie in de Leiestreek met prachtige natuur en bruisende steden. Geniet volop van de sfeervolle kamers, de prachtige tuin en het fijne binnenzwembad. Geschikt voor maximaal 30 personen.

Deze luxe groepsaccommodatie ligt in het plaatsje Kuurne in de omgeving van de Leiestreek. De rivier de Leie slingert door het afwisselende landschap en maakt het een ideale locatie om te genieten van de prachtige natuur. Geniet samen met het gezelschap van de unieke beleving; met familie, vrienden of wellicht tijdens een bedrijfsbijeenkomst. Ontspan in het fijne binnenzwembad of neem plaats met een drankje op het terras in de prachtige tuin. Geschikt voor maximaal 30 personen. 

Groepsaccommodatie in België met binnenzwembad 🏡

De moderne faciliteiten en de warme inrichting zorgt voor een aangenaam verblijf. Op de begane grond van de woning is een sfeervol ingerichte woonkamer met zithoek en tv. De grote houten tafel (voor 14 personen) sluit aan op de open keuken. De keuken is voorzien van alle gemakken zoals koelkast met diepvries, oven, magnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Overal in de accommodatie is Wi-Fi. De woning beschikt over 5 slaapkamers; waarvan 2 kamers voor 4 personen en 3 kamers voor 2 personen. Elke kamer beschikt over een comfortabele badkamer. Totaal geschikt voor 14 personen. Boven de schuur (gelegen op ca. 30 meter van de accommodatie) kunnen 16 personen overnachten. De luxe zolder heeft 16 aparte bedden en deze zijn verdeeld over 2 tweepersoonskamers en 2 zespersoons kamers. Elke kamers heeft een eigen badkamer. Ga op ontdekking in de mooie tuin of neem een duik in het binnenzwembad (in de luxe schuur). Tevens is er hier een bar met een gezellige zitruimte. De kleintjes kunnen genieten van een speelpleintje, zodat de ouders op hun gemak kunnen ontspannen. 

Samen ontdekken en beleven 🤩

Rond de groepsaccommodatie bruist het van de activiteiten die je samen kunt ondernemen. De Leiestreek is een prachtige omgeving voor de liefhebbers van wandelen en fietsen. Langs het water geniet je van de vele verborgen parels en de verassende vergezichten. Hou je meer van het stadsleven? Breng dan een bezoek aan Kortrijk of Rijsel (ca. 30 minuten met de auto). Ook een bezoek brengen aan brouwerij Bavik is de moeite waard. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 6.149,-   Boek
Van 24-05-2024 t/m 31-05-2024 (7 dagen) 9.349,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 5.649,-   Boek
Van 01-07-2024 t/m 05-07-2024 (4 dagen) 5.649,-   Boek

Bekijk alle vrije data