Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Brakel

Brakel, België

 

vakantiehuis-brakelvakantiehuis-brakelvakantiehuis-brakelvakantiehuis-brakelvakantiehuis-brakel
Favoriet 
 

v.a. 554

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Brakel in Brakel

Een charmante sfeervolle vakantiewoning in de Vlaamse Ardennen. De woning is bestemd voor mensen met een hart voor natuur, plattelandsleven, pittoreske gezelligheid en een passie voor wandelen en fietsen. Of gewoon een idyllische plek om te komen herbronnen met je gezin, familie of vrienden.

Deze groepsaccommodatie in Brakel ligt middenin velden, akkers en weiden. Brakel staat bekend om zijn prachtige wandel- en fietsroutes die je uitnodigen de omgeving te ontdekken. In dit zuidelijke deel van Oost-Vlaanderen kan je ook je honger en dorst stillen met uitstappen naar de mooie steden uit de buurt zoals Oudenaarde, Ronse, Geeraardsbergen, Zottegem en Gent. Monumenten zijn er in alle mogelijke vormen. Van kapelletjes, water- en bloemmolens op het platteland tot indrukwekkende kastelen, burchten en kathedralen. Voor elk wat wils!

Vakantiehuis in de Ardennen omringd door akkers en weilanden 🏡

Genieten en vakantie vieren is de boodschap! De groepsaccommodatie werd ingericht met smaak, sfeer en alle comfort, omringd door velden, akkers en weiden en heeft een hele mooie tuin met vijver. Het vakantiehuis is gelegen in een doodlopend straatje, omringd door akkers en weiland. De groepsaccommodatie heeft 4 slaapkamers. Vanuit de accommodatie heb je uitzicht op de tuin. Tevens beschik je over een gemeenschappelijke lounge en een terras. Barbecuefaciliteiten zijn aanwezig en gratis WiFi word ter beschikking gesteld. 

In het hart van de prachtige Vlaamse Ardennen en de Zwalmstreek 💚

Elst is een deelgemeente van Brakel, gelegen in het zuiden van de provincie Oost-Vlaanderen, 45 km ten westen van Brussel en 35 km ten zuiden van de provinciehoofdstad Gent. Brakel ligt in een vierhoek gevormd door de steden: Oudenaarde, Ronse, Zottegem en Geraardsbergen. Het golvende en heuvelende landschap - een bont lappendeken van akkers, weilanden en bossen - vertoont zowel kenmerken van de Vlaamse Ardennen als van de Zwalmstreek. Dit is het uitgelezen decor van de Ronde Van Vlaanderen. Probeer maar eens iets zinnigs over Brakel te beweren, zonder adjectieven als 'schilderachtig' en 'pittoresk' in de mond te nemen. Onbegonnen werk. Afhankelijk van de hoek, de heuvel, de bocht van waaruit je kijkt, waan je je in de Dordogne, Toscane of Umbrië. De golvende landschappen waarin kleurrijke velden en bossen haast magisch met elkaar afgewisseld worden, zijn doorspekt met kleine en nog kleinere dorpskernen. Brakel is één van die alsmaar zeldzamere gemeenten waar je moet zijn om uit te blazen, om op adem te komen. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 584,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 584,-   Boek

Bekijk alle vrije data