Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Houthalen-Helchteren

Houthalen-Helchteren, België

 

vakantiehuis-houthalen-helchterenvakantiehuis-houthalen-helchterenvakantiehuis-houthalen-helchterenvakantiehuis-houthalen-helchterenvakantiehuis-houthalen-helchteren
Favoriet 
 

v.a. 585

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Houthalen-Helchteren in Houthalen-Helchteren

Overnacht in deze groepsaccommodatie in een prachtige bosrijke omgeving. Wandelen in de natuur, ontspannen aan het openluchtzwembad, gezellig koken en tafelen met vrienden en/of familie…

Overnacht in deze groepsaccommodastie in een prachtige bosrijke omgeving. Wandelen in de natuur, ontspannen aan het openluchtzwembad, gezellig koken en tafelen met vrienden en/of familie… Of ontdek enkele bruisende steden in de omgeving: Genk, Hasselt en Maastricht.

Een groepsaccommodatie in Belgisch Limburg met sauna

Dit luxe vakantieappartement voor 10 personen ligt op de eerste verdieping en is voorzien van alle comfort. De groepsaccommodatie is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en beschikt over een aangename woonkamer met flatscreentelevisie en een ruim terras. De open keuken is volledig uitgerust. Er zijn 2 badkamers met telkens een inloopdouche, lavabo en WC. Je beschikt zelfs over een privé sauna. Er is 1 slaapkamer met 3 dubbel stapelbed, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed, 1 slaaphoek met driedubbel stapelbed en een slaaphoek met een tweepersoonsbed. Het zwembad is enkel open in de zomermaanden van 15 juni tot 15 september.

Een oase van plezier! 

Vakantiedomein Limburg bevindt zich in Belgisch Limburg, Houthalen-Helchteren. Deze oase van plezier is omgeven door natuur. Het vakantiedomein is een plaats waar je tot rust komt, maar ook een plaats waar veel te beleven valt.

Weekendje weg Limburg? Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.156,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 1.499,-   Boek

Bekijk alle vrije data