Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiewoning Voeren

Voeren, België

 

vakantiewoning-voerenvakantiewoning-voerenvakantiewoning-voerenvakantiewoning-voerenvakantiewoning-voeren
Favoriet 
 

v.a. 527

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiewoning Voeren in Voeren

Kom volledig tot rust in de natuurrijke omgeving van deze groepsaccommodatie. Geniet van de mooie fiets en wandelroutes.

In deze prachtig gerestaureerde hoeve kom je met jouw gezelschap volledig tot rust. Geniet van de mooie natuur in Voeren. De vakantiewoning is perfect om te genieten van een prachtige omgeving. Geniet van een mooie zonsopgang en zonsondergang. 

Groepsaccommodatie in Voeren gesitueerd in een hoeve

De vakantiewoning maakt onderdeel uit van de hoeve en is gesitueerd midden aan de voorzijde van de hoeve.  Vroeger waren dit de stallen van de boerderij. Er is een gemeenschappelijke grote speelweide die gedeeld wordt met andere gasten die op de hoeve verblijven. De woning heeft een overdekt privé terras, dat uitkijkt op de speelweide en de vallei van Altenbroek. Een ideaal verblijf om met 2 tot 6 personen knus te genieten en weg te dromen van al het moois dat Voeren te beiden heeft. In de vakantiewoning is een zithoek met open keuken. Er zijn 3 slaapkamers met elk een wasbak op de kamer. 1 kamer heeft een 2 persoonsbed. De andere kamers hebben beide 2 eenpersoonsbedden. Verder is er een mooie badkamer met een wastafel en een douche. Door het verre uitzicht vanaf het verblijf kun je genieten van de mooie zonsopgang en zonsondergang.  Ook bij een korte, frisse  ochtend-  of avondwandeling, heb je kans om dassen en reeën te spotten. 's Avonds bij een donkere, heldere hemel, kun je een prachtige sterrenhemel zien. Bij elk seizoen kun je genieten van een kleurrijke omgeving. In deze woning staat de natuurbeleving centraal en nodigt bezoekers uit om in en rond de natuur te verstillen. De groepsaccommodatie ligt in de mooiste vallei van Vlaanderen. Midden in de natuur en ver weg van de bebouwde kom of drukke wegen.  

Maak samen mooie wandel en fietstochten

Deze groepsaccommodatie is de ideale plek om tot rust te komen en je batterijen weer op te laden. Er zijn talloze wandelroutes en fietsroutes. Wil je een korte of lange wandel- of fietstocht maken? Het kan hier allemaal. Vanuit de groepsaccommodatie kom je meteen op wandel- en fietspaden terecht. De voerstreek is een uniek wandelgebied met 125 km aan bewegwijzerde wandelpaden. 

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 535,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 535,-   Boek

Bekijk alle vrije data