Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Houthalen-Helchteren

België

 

10 pers.
Vakantiehuis Houthalen-Helchteren

Overnacht in deze groepsaccommodatie in een prachtige bosrijke omgeving. Wandelen in de natuur, ontspannen aan het openluchtzwembad, gezellig koken en tafelen met vrienden en/of familie…Overnacht in deze groepsaccommodastie in een prachtige bosrijk..

Houthalen-Helchteren

  Park Molenheide

  3x overnachtenincl. eindschoonmaakincl. toegang tot Aquapolis en KidsValleygratis WiFigratis parkerenMidden in de natuur en grenzend aan het Vlaamse Wild- en Wandelpark Molenheide ligt het kind- en milieuvriendelijke Park Molenheide. Het park is gesi..

  Houthalen-Helchteren

   Park Molenheide

   4x overnachtenincl. eindschoonmaakincl. toegang tot Aquapolis en KidsValleygratis WiFigratis parkerenMidden in de natuur en grenzend aan het Vlaamse Wild- en Wandelpark Molenheide ligt het kind- en milieuvriendelijke Park Molenheide. Het park is gesi..

   Houthalen-Helchteren

    Holiday Suites Houthalen-Helchteren

    3x overnachteninclusief eindschoonmaakinclusief bedlinnengratis Limburg Vakantiegidsgratis service kitgratis WiFigratis parkerenIn het hart van Belgisch Limburg, aan de rand van de stad Genk vindt u Holiday Suites Houthalen-Helchteren, een prachtig e..

    Houthalen-Helchteren

     Oostappen Vakantiepark Hengelhoef N.V.

     7x overnachtenincl. bedlinnen (t.w.v. € 9,50 p.p.)incl. eindschoonmaakfles wijn in de accommodatiewelkomstkopje koffie of theegratis gebruik subtropisch zwemparadijsgratis gebruik Turks stoombad, sauna en whirlpoolgratis parkeren (1 auto)Oostappen ..

     Houthalen-Helchteren

      Oostappen Vakantiepark Hengelhoef N.V.

      3x overnachtenincl. bedlinnen (t.w.v. € 9,50 p.p.)incl. eindschoonmaakfles wijn in de accommodatiewelkomstkopje koffie of theegratis gebruik van subtropisch zwemparadijsgratis gebruik Turks stoombad, sauna en whirlpoolgratis parkeren (1 auto)Oostap..

      Houthalen-Helchteren

       Holiday Suites Houthalen-Helchteren

       7x overnachteninclusief eindschoonmaakinclusief bedlinnengratis Limburg Vakantiegidsgratis service kitgratis WiFigratis parkerenIn het hart van Belgisch Limburg, aan de rand van de stad Genk vindt u Holiday Suites Houthalen-Helchteren, een prachtig e..

       Houthalen-Helchteren

        Holiday Suites Houthalen-Helchteren

        4x overnachteninclusief eindschoonmaakinclusief bedlinnengratis Limburg vakantiegids gratis service kitgratis WiFigratis parkerenIn het hart van Belgisch Limburg, aan de rand van de stad Genk vindt u Holiday Suites Houthalen-Helchteren, een prachtig ..

        Houthalen-Helchteren

         Oostappen Vakantiepark Hengelhoef N.V.

         4x overnachtenincl. bedlinnen (t.w.v. € 9,50 p.p.)incl. eindschoonmaakfles wijn in de accommodatiewelkomstkopje koffie of theegratis gebruik subtropisch zwemparadijs gratis gebruik Turks stoombad, sauna en whirlpoolgratis parkeren (1 auto)Oostappen..

         Houthalen-Helchteren

          Park Molenheide

          7x overnachtenincl. eindschoonmaakincl. toegang tot Aquapolis en KidsValleygratis WiFigratis parkerenMidden in de natuur en grenzend aan het Vlaamse Wild- en Wandelpark Molenheide ligt het kind- en milieuvriendelijke Park Molenheide. Het park is gesi..

          Houthalen-Helchteren

           Oostappen Vakantiepark Hengelhoef N.V.

           5x overnachtenincl. bedlinnen (t.w.v. €9.50 per persoon)incl. eindschoonmaakfles wijn in de accommodatiekopje koffie/thee bij aankomstgratis gebruik van subtropisch zwemparadijs, Turks stoombad, recreatieve sauna en whirlpoolgratis parkerenOostappe..

           Houthalen-Helchteren

            Oostappen Vakantiepark Hengelhoef N.V.

            2x overnachtenincl. bedlinnen (t.w.v. € 9,50 p.p.)incl. eindschoonmaakfles wijn in de accommodatiewelkomstkopje koffie of theegratis gebruik subtropisch zwemparadijsgratis gebruik Turks stoombad, sauna en whirlpoolgratis parkeren (1 auto)Oostappen ..

            Houthalen-Helchteren

             Holiday Suites Houthalen-Helchteren

             2x overnachteninclusief eindschoonmaakinclusief bedlinnengratis Limburg Vakantiegidsgratis service kitgratis WiFigratis parkerenIn het hart van Belgisch Limburg, aan de rand van de stad Genk vindt u Holiday Suites Houthalen-Helchteren, een prachtig e..

             Houthalen-Helchteren

              Holiday Suites Limburg

              Holiday Suites Limburg, Houthalen-Helchteren (Limburg) Hengelhoefdreef 5 3530   Houthalen-Helchteren België Holiday Suites Limburg ligt in Houthalen-Helchteren en beschikt over 76 accommodaties. Holiday Suites Limburg wordt beoordeeld met een: 7..

              Houthalen-Helchteren

               Oostappen park Hengelhoef

               Oostappen park Hengelhoef, Houthalen-Helchteren (Limburg) Tulpenstraat 141 B-3530   Houthalen-Helchteren België Oostappen park Hengelhoef ligt in Houthalen-Helchteren en beschikt over 250 accommodaties. Oostappen park Hengelhoef wordt beoordeeld..

               Houthalen-Helchteren

                Park Molenheide

                Park Molenheide, Houthalen-Helchteren (Limburg) Molenheidestraat 7 3530   Houthalen-Helchteren België Park Molenheide ligt in Houthalen-Helchteren en beschikt over 230 accommodaties. Park Molenheide wordt beoordeeld met een: 7.6 en heeft een van..

                Houthalen-Helchteren

                 6 pers.
                 Domein Limburg 2

                 Appartement met afwasmachine in Belgisch Limburg..

                 Houthalen-Helchteren

                  6 pers.
                  Comfort Suite - 6p | 2 Bedrooms

                  Overnacht in een nieuw vakantieverblijf in een prachtige bosrijke omgeving. Wandelen in de natuur, ontspannen aan het openluchtzwembad, gezellig koken en tafelen met vrienden en/of familie… Of ontdek enkele bruisende steden in de omgeving: Genk, Ha..

                  Houthalen-Helchteren

                   

                  Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische Ardennen                  Ons buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
                  Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

                  Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland.