Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Kluisbergen

Kluisbergen Zulzeke, België

 

groepsaccommodatie-kluisbergengroepsaccommodatie-kluisbergengroepsaccommodatie-kluisbergengroepsaccommodatie-kluisbergengroepsaccommodatie-kluisbergen
Favoriet 
 

v.a. 1.384

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Kluisbergen in Kluisbergen Zulzeke

Een prachtige ruime nieuwbouwwoning met zwembad en zonneterras in een mooie omgeving. Kom onthaasten in Zulzeke: een stille parel in de Vlaamse Ardennen. Geschikt voor maximaal 10 personen.

Wie ontspannen zegt, zegt luxe! Deze landelijke vakantiewoning ligt in Zulzeke een kunstenaarsdorp in het groen van de Vlaamse Ardennen. De groepsaccommodatie komt uit 2017 en is dus voorzien van alle comfort. Inclusief verwarmd zwembad mét poolhouse. Geschikt voor maximaal 10 personen. 

Groepsaccommodatie in Kluisbergen met zwembad en zonneterras 🏡

Kokkerellen kan in de volledig nieuw ingerichte keuken. Moderne toestellen zijn hier allemaal de jouwe. Of reserveer een barbecue pakket. Het enige wat je dan nog moet doen is de barbecue aansteken en er een fijne, zomerse avond van maken. Geen zin om te koken? Soms schuif je liever gewoon meteen de voetjes onder tafel. En dan laat je toch gewoon een traiteur aan huis komen? Op aanvraag stuurt de accommodatie een thema kok naar je vakantiewoning. Die bereidt voor de hele groep een maaltijd om duimen en vingers bij af te likken. Dát is pas luxe. je gaat op vakantie en je neemt mee; 10 vrienden of familieleden die de 5 tweepersoonskamers kunnen vullen. Met drie badkamers en nog eens twee aparte toiletten is er geen ruzie over wie als eerste mag douchen na een frisse duik. Of moeten we zeggen warme duik? Want relaxen doe je in of aan je eigen verwarmd zwembad (tegen betaling) met poolhouse. Jawel, dat lees je goed! Je hoeft niet naar de Provence te trekken voor een streepje zomergevoel. De vakantiewoning maakt haar naam hier echt waar. Vanuit het zwembad geniet je van een prachtig uitzicht over de Vlaamse Ardennen. De typische, glooiende landschappen en prachtige vergezichten zijn een streling voor het oog. Je krijgt er meteen zin van om de streek te gaan ontdekken - te voet of op de fiets. Héérlijk ontspannend, je hoofd even leegmaken in de weidse natuur van de Vlaamse Ardennen. Maar als het weer een beetje tegenzit, heb je ook binnen plaats genoeg om het gezellig te maken. Zet je gemakkelijk in de zithoek, er is plaats om te chillen met tien personen. Samen een film kijken of gezelschapsspelletjes spelen. Meer moet dat niet zijn.

Samen genieten in de Vlaamse Ardennen ☘️

Wielerliefhebbers: vergeet je fiets niet. Want Zulzeke is de perfecte uitvalsbasis om de Vlaamse Ardennen te ontdekken. Knok jezelf een weg op de Kwaremont, Paterberg, Koppenberg en andere klassiekers van de Ronde van Vlaanderen. Zweten kan geen kwaad, nadien kan je afkoelen in dat heerlijke zwembad.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.534,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.534,-   Boek

Bekijk alle vrije data