Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Nieuwkapelle

Nieuwkapelle, België

 

groepsaccommodatie-nieuwkapellegroepsaccommodatie-nieuwkapellegroepsaccommodatie-nieuwkapellegroepsaccommodatie-nieuwkapellegroepsaccommodatie-nieuwkapelle
Favoriet 
 

v.a. 1.861

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 24 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Nieuwkapelle in Nieuwkapelle

Hoeve met wirlpool, verwarmd zwembad en stoomcabine. De ontspanningsruimte met pingpong tafel en tafelvoetbal is de ideale plek voor minder weer 🏓

Volledig gerenoveerde hoeve midden in de natuur. Een hoeve met volledige privacy voor 24 personen. Je hebt de beschikking over 4 huisjes. In elk huisje is ruimte voor 6 personen.

Groepsaccommodatie in België met veel privacy 🏡

Ieder huisje beschikt over een open, volledig ingerichte keuken met living, Led TV, DVD, internet, badkamer, 2 slaapkamers, een opklapbed in de huiskamer, een terras met tuinmeubelen en een onvergetelijk uitzicht vanuit uw verblijf. Met je groep heb je de beschikking over een recreatieruimte waar ook een gezellige bar aanwezig is. Ook is er ruime een eethoek om gezellig te tafelen. De professionele keuken is volledige ingericht en geschikt voor grote groepen. In de ontspanningsruimte is een pingpong tafel, tafelvoetbal, spelletjes en boeken. De ideale plek bij minder weer.  De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op de klimtoren, trampoline of zandbak. In de grote tuin kun je petanque, kubben, voetbal of misschien wel rustig in een ligstoel een boekje lezen. De aanwezige dieren zullen zeker vriendjes worden met de kleinste gastjes. Ontbijtservice is mogelijk op afspraak.

Groot vakantiehuis met luxe wellness 😍

Kom heerlijk tot rust in de luxe wellness van de groepsaccommodatie. De infrarood sauna is ideaal om lichaam en geest doeltreffend te ontspannen. Of geniet lekker van de stoomcabine/hammam. De stoom doet de stress volledig verdampen en is een verademing voor je luchtwegen. De whirlpool is ingericht om lekker te relaxen. Beleef voor uren speelplezier voor jong en oud het overdekte, verwarmde zwembad. 

Maak samen mooie wandel en fietstochten 🚲

In de omgeving zijn diverse wandel, fietsroutes en knooppunten nabij. Bezoek Plopsaland De Panne of ga met je groep kanovaren. Diverse mooie plaatsen zijn het bezoeken waard.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.861,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 1.861,-   Boek

Bekijk alle vrije data