Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie in Malvoisin

Malvoisin, België

 

groepsaccommodatie-in-malvoisingroepsaccommodatie-in-malvoisingroepsaccommodatie-in-malvoisingroepsaccommodatie-in-malvoisingroepsaccommodatie-in-malvoisin
Favoriet 
 

v.a. 2.283

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 26 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie in Malvoisin in Malvoisin

Mooie landelijke groepsaccommodatie in de Ardennen in het pittoreske dorpje Malvoisin. Je kunt gezellig samenzijn in de uitgestrekte tuin, welke een oase van rust is of geniet samen in de gezellige salon met haardvuur. Geschikt voor 26 personen.

Deze groepsaccommodatie ligt in het pittoreske dorpje Malvoisin, in de Ardennen. Het is een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen in de enorme bossen van Malvoisin en Gedinne. Je kunt al wandelend of fietsend, langs het water van La Houille, bezoek brengen van het ene dorpje naar het andere. De woning is rustig gelegen, maar niet geschikt voor feestjes en harde muziek. In de eetkamer, maar ook op het terras in de tuin kun je gezellig met elkaar samenzijn. De accommodatie is geschikt voor 26 personen. In totaal zijn er 9 slaapkamers en die zijn allemaal van een eigen badkamer voorzien. 

Groepsaccommodatie in de Ardennen, gelegen in het groen ☘️

De woning is gezellig ingericht met grote eiken tafels en comfortabele stoelen, welke ultiem zitcomfort bieden en ideaal zijn voor uren gezellig tafelen. Op de beneden verdieping vind je een gezellige salon met haardvuur en TV, een fijne plek om met elkaar samen te zijn. Goede WIFI is in de gehele accommodatie beschikbaar. De open keuken is praktisch en volledig ingericht, er is o.a. een snelle vaatwasmachine, een professionele koelcel, een Lacanche fornuis, een electrisch (2 standen: warmelucht en statisch) oven, een warmhoudkast en zeer degelijk overig keukenmateriaal. Ook vind je op de benedenverdieping een wasmachine en droger. De slaapkamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. Alle kamers zijn uitgerust met luxe-boxspring-bedden en een badkamer met toilet en douche. Op de eerste verdieping is een tweede salon waar je fijn kunt ontspannen en hier vind je zelfs een uitgebreide collectie met strips (Nederlandstalig)! In de ontspanningszaal op de tweede verdieping staat een authentieke Amerikaanse pooltafel. Ook de tafelvoetbal is leuk voor jong en oud, plus er staat hier een tweede smart TV, wat het een favoriete plek maakt voor jongeren. Buiten is een heerlijk groot terras met tuinmeubelen en een BBQ. De uitgestrekte tuin is een oase van rust. Ook is hier een ingebouwde trampoline, een blokhut, kinderparcours, voetbalveld en go-carts voor kinderen. 

Ontdek samen de mooie omgeving 🤩

In de regio valt veel te beleven. Zo kun je op ontdekkingstocht gaan in de grotten van Han. één van de prachtigste grotten in Europa. Je ontdek geologische schatten en maakt een reis naar het midden van onze aarde. Een betoverende klank-en lichtshow maakt het compleet (op ca. 25 km afstand). Of duik in de geschiedenis van Bouillon met zijn beroemde burcht. Je ontdekt hier de historie van het stadje met toegang tot het robuuste kasteel, maar je kunt ook met het ticket het museum bezoeken (op ca. 30 km afstand). De actieve gasten kunnen ervoor kiezen om een kayak te huren en je te laten meedrijven op de stroming van de Lesse of de Semois. Liever op een wat rustigere manier de omgeving ontdekken? Maak dan een natuurwandeling of spring op de mountainbike, al dan niet in combinatie met een bezoek aan de Tour du Millenaire. Of misschien zijn jullie wel op zoek naar ontspanning, bezoek dan het zwembad met megaglijbaan en wellness van Givet (op ca. 20 km).


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 3.284,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 10-06-2024 (7 dagen) 4.849,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 3.284,-   Boek
Van 15-07-2024 t/m 19-07-2024 (4 dagen) 3.380,-   Boek

Bekijk alle vrije data