Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Büllingen

Büllingen, België

 

groepsaccommodatie-bullingengroepsaccommodatie-bullingengroepsaccommodatie-bullingengroepsaccommodatie-bullingengroepsaccommodatie-bullingen
Favoriet 
 

v.a. 719

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 18 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Büllingen in Büllingen

Een comfortabele groepsaccommodatie gelegen in Büllingen, het hart van de Eifel-Ardennen. Met jacuzzi, sauna en speeltuin! Geschikt voor 18 personen.

Een comfortabele groepsaccommodatie gelegen in Büllingen, het hart van de Eifel-Ardennen. Deze hooggelegen gemeente is de sneeuwzekerste plek in België en biedt een ideale omgeving voor een verkwikkende vakantie, ongeacht het seizoen. 

Groepsaccommodatie in de Ardennen met wellness 🏡

De groepsaccommodatie beschikt over ruime en goed uitgeruste kamers om aan al jullie behoeften te voldoen. Op de benedenverdieping vind je een hal met een ingebouwde kast, een apart toilet en een grote semi-professionele leef-/eetkeuken met alle benodigde apparatuur en keukengerei voor 18 personen. Er is ook een slaapkamer met twee tweepersoonsbedden en een stapelbed, evenals een badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime woonkamer met satelliet-tv, homecinema en een bar met tapinstallatie. Daarnaast zijn er drie slaapkamers met tweepersoonsbedden, waarvan één met een wastafel, en een badkamer met ligbad en wastafel. Er is ook een apart toilet op de gang. Op de bovenverdieping is er een slaapkamer met twee tweepersoonsbedden en twee eenpersoonsbedden, een badkamer met douche, toilet en wastafel, en een ontspanningsruimte met een infraroodsauna met ingebouwde radio en cd-speler, en een grote hamam voor acht personen. Buiten kun je ontspannen in de jacuzzi voor maximaal zes personen (niet te gebruiken bij vorst). In de volledig omheinde tuin kun je genieten van een barbecue, een potje jeu de boules spelen of simpelweg ontspannen in de rustige omgeving. Voor de kinderen is er een speeltuin waar ze zich kunnen vermaken. Na een prachtige wandeling kun je heerlijk ontspannen in de infraroodsauna, jacuzzi of hamam in de ontspanningsruimte binnen.

Geniet van prachtige landschappen ☘️

De omgeving van Büllingen biedt een diverse en prachtige landschappen, ideaal voor vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en ontspanning. In de buurt bevinden zich de stuwmeren van Bütgenbach, Hellental en Kronenburg, waar je kunt zeilen, windsurfen, zwemmen, kajakken, tennissen en zelfs rotsklimmen. In de winter kun je hier genieten van langlaufen en skiën, met zelfs een langlaufloipe in de straat van L'Hacienda.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 809,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 809,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 809,-   Boek

Bekijk alle vrije data