Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Houyet

Houyet, België

 

groepsaccommodatie-houyetgroepsaccommodatie-houyetgroepsaccommodatie-houyetgroepsaccommodatie-houyetgroepsaccommodatie-houyet
Favoriet 
 

v.a. 1.859

  • Beoordeeld met een 9.7
  • 5 sterren
  • Max. 22 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Houyet in Houyet

Deze groepsaccommodatie is een prachtige gite gelegen naast de Lesse in Houyet. Met overdekt zwembad én een bubbelbad! Geschikt voor 22 personen!

Deze groepsaccommodatie is een prachtige gite gelegen naast de Lesse in Houyet. Groepen tot 22 personen (met kinderen) zijn welkom in deze fantastisch omgeving waar de eigenaren je ontvangen in een gezellige en comfortabele sfeer!

Groepsaccommodatie in de Ardennen met overdekt en verwarmd zwembad 🏡

De groepsaccommodatie is ingericht in een oude Ardense hoeve, met een overdekt en verwarmd zwembad (gehele jaar geopend) en een bubbelbad waardoor deze het hele jaar door toegankelijk zijn. Let op: het zwembad is ook toegankelijk voor de verhuurder zelf en andere gasten. De hoeve is omgevormd tot een functionele, warme en comfortabele vakantiewoning, met vloerverwarming, houtkachel, themakamers, een ruime speelzaal, biljart, voetbaltafel, een groot terras en een grote tuin aan de Lesse-rivier. Het huis is kindvriendelijk ingericht, met verzorgingstafels, traphekjes, kindertoilet, afgesloten tuin, speelhoek, enzovoort! Binnen heb je ook een grote speelzaal met tafelvoetbal, biljart, tafeltennis en ander spelen.

Ontdek samen de ongerepte natuur ☘️

Je wordt ontvangen in de prachtige ongerepte vallei van de Lesse. Dit is de uitgelezen streek voor wandelaars, mountainbikers, rotsbeklimmers, enz die in de uitgestrekte bossen en de prachtige natuur hun hart gaan kunnen ophalen. Natuurliefhebbers en sporters vinden hier een functionele accommodatie, gecombineerd met een warme, huiselijke en comfortabele inrichting. De gîte ligt aan de oevers van de Lesse, op 500m vind je het vertrek van de afvaart van de Lesse per kayak, de Ravel grenst aan de tuin. Dinant, Han sur Lesse, Rochefort en andere bezienswaardigheden in de streek zijn ook snel bereikbaar.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 2.954,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 2.954,-   Boek

Bekijk alle vrije data