Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis De Haan

De Haan, België

 

vakantiehuis-de-haanvakantiehuis-de-haanvakantiehuis-de-haanvakantiehuis-de-haanvakantiehuis-de-haan
Favoriet 
 

v.a. 614

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis De Haan in De Haan

Genieten aan zee! Op slechts 300 meter van het strand De Haan Wenduine ligt deze 8 persoons vakantiehuis met tuin .Op 5 km treinstation Blankenberge en 10 km Brugge die schone stad

Genieten aan zee! Op slechts 300 meter van het strand De Haan Wenduine ligt deze 8 persoons vakantiehuis met tuin. Op 5 km ligt treinstation Blankenberge en op 10 km Brugge die schone stad. 

Groepsaccommodatie in België nabij de kust 🏡

De vakantiewoning beschikt over een ruime gezellige living met gashaard. Hier is het heerlijk samen zijn. In de open keuken is alles aanwezig om een heerlijk maaltijd te bereiden. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Er is een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig. 2 slaapkamers zijn voor 2 personen en één slaapkamer heeft een stapelbed en een 2 persoons bed. Buiten is er een omheinde tuin zodat de kinderen veilig kunnen spelen. Tevens is er een privé parking voor 2 auto's en een privé garage die ook kan gebruikt worden als opbergruimte of fietsstalling. Dus neem de fietsen mee en trek erop uit!

Genieten aan zee 🌊

Na slechts 300 meter sta je met je voeten in het zand. In de omgeving diverse fiets mogelijkheden via knooppunten. Enkele suggesties Astridpark, Sea Life, Persepit, Brugge, Blankenberge. 
De Basiliek van het Heilig Bloed ligt op 17 km van de groepsaccommodatie en het concertgebouw van Brugge bevindt zich op 18 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven Oostende-Brugge, 22 km verderop.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 814,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 814,-   Boek

Bekijk alle vrije data