Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Zelzate

Zelzate, België

 

vakantievilla-zelzatevakantievilla-zelzatevakantievilla-zelzatevakantievilla-zelzatevakantievilla-zelzate
Favoriet 
 

v.a. 964

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantievilla Zelzate in Zelzate

Een plek met vele mogelijkheden en een uniek karakter gelegen in een parktuin van 9300 m2. De eigenaren verwelkomen graag bedrijven voor bijeenkomsten, families, vriendengroepen, studenten en sportverenigingen.

Welkom bij deze accommodatie, een plek met eindeloze mogelijkheden voor een overnachting met vergaderingen of bijeenkomst. Villa met een uniek karakter, gelegen in een weelderige parktuin van maar liefst 9300 m2. Ideaal voor families, vriendengroepen, sportverenigingen en studenten voor een onvergetelijk verblijf.

Groepsaccommodatie in België met omheinde tuin 🏡

Deze groepsvilla, gelegen bij de Belgisch/Nederlandse grens, biedt een comfortabele accommodatie voor 6 tot 14 personen. De villa beschikt op de begane grond over een appartement voor 2 personen en 2 kamers voor nog eens 2 personen. Op de eerste verdieping zijn er nog 4 kamers beschikbaar, waardoor je in totaal met 14 volwassenen van de villa kunt genieten. Elke kamer is uitgerust met een televisie, een eigen toilet en douche en gratis wifi. Het appartement van 40m2 heeft tevens een ligbad. Indien gewenst, is het mogelijk om op elke kamer een babybedje te plaatsen. In het appartement vind je een kleine keuken met een koelkast, waterkoker, Nespresso- en Senseo-koffiemachine, een Airfryer en een 2-pits keramische kookplaat, ideaal om kleine maaltijden te bereiden (niet geschikt voor uitgebreid diner). In de gezellige woonkamer van het appartement staan een comfortabele loungebank en een ruime eettafel, evenals een televisie. Via de schuifpui heb je toegang tot de tuin met een heerlijk terras. Dit gedeelte van de tuin is afgezet met een hek, zodat kinderen veilig kunnen spelen. Bovendien is er een gratis barbecue beschikbaar voor gebruik. Fietsen en auto's kunnen gratis worden geparkeerd op het terrein.

Zin in een feestje?

De villa is exclusief voor jouw groep beschikbaar. Er zijn dus geen andere gasten in dit gebouw.
Ruimte genoeg dus voor een feestje, barbecue of spelletjes in de grote tuin. Je mag hier tot laat je feestje vieren want buren hebben we niet! Er staan 3 koelkasten om voldoende drankjes koud te zetten.

Cursussen en vergaderen
Onze villa is een heerlijke plek om te verblijven tot maximaal 14 personen. In ons naastgelegen hotel kun je op werkdagen genieten van een ontbijt, lunch en diner en beschikken we over een terras en vergaderzaal.

Ontdek de historische steden Gent en Brugge 🤩

Dit vakantiehuis bevindt zich op slechts 6 kilometer van de Nederlands/Belgische grens, en is gunstig gelegen nabij de historische steden Gent en Brugge. Deze steden zijn absoluut een bezoek waard, met hun prachtige historische gebouwen, musea, schilderachtige rondvaarten en bruisende sfeer. Daarnaast bieden ze een scala aan gezellige cafés, restaurants en exclusieve winkels. Bovendien zijn de badplaatsen in Zeeland en de Belgische kust gemakkelijk bereikbaar vanaf onze accommodatie. Voor degenen die op zoek zijn naar wat meer stedelijke avonturen, ligt Antwerpen op slechts 50 km afstand. In de directe omgeving zijn er ook voldoende bossen om te verkennen tijdens ontspannen wandelingen of fietstochten. Of je nu op zoek bent naar rust en natuur, historische bezienswaardigheden of bruisende stadsavonturen, deze groepsaccommodatie biedt de ideale uitvalsbasis voor jouw verblijf. Ontdek de prachtige omgeving, geniet van de faciliteiten van de groepsvilla en creëer onvergetelijke herinneringen met je dierbaren.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.714,-   Boek

Bekijk alle vrije data