Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Voorthuizen

Voorthuizen, Nederland

 

vakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizen
Favoriet 
 

v.a. 553

  • Beoordeeld met een 6.7
  • 3 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Voorthuizen in Voorthuizen

Stijlvolle en luxe villa voor 6 personen met een privé sauna.

Verblijf in een stijlvolle en luxe villa voor 6 personen met een privé sauna tijdens een weekendje weg op de Veluwe of vakantie in Nederland. 

Luxe 6-persoons villa met privé sauna op de Veluwe

De stijlvolle Veluwe Villa biedt plaats aan 6 personen, is uitermate luxe en modern ingericht en werkelijk van alle gemakken voorzien. De villa beschikt over een sfeervolle woon- en eetkamer en een compleet ingerichte keuken met o.a. een vaatwasser en combimagnetron. De zithoek is extra gezellig dankzij de sfeervolle gashaard, waar je zowel binnen vanuit een comfortabele bank als buiten op het overdekte terras van kunt genieten. De Veluwe Villa heeft verder drie slaapkamers (twee met twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed), een ruime badkamer en een apart toilet. De echte eyecatcher van de villa is de fijne buitensauna, helemaal voor je zelf. De houtgestookte sauna heeft een luxe afwerking en is compleet ingericht met zit- en ligbanken. Tevens beschikt de afgesloten saunaruimte over een buitendouche (van november t/m februari afgesloten ivm nachtvorst).

Veluwe in de achtertuin

In de directe omgeving vind je de prachtige bossen en weilanden van de Veluwe. Geniet van een lange wandeling of maak een fietstocht. Ook zijn in de omgeving verschillende attractieparken aanwezig zoals Koningin Julianatoren, Apenheul en het Dolfinarium. Daarnaast ben je binnen 30 minuutjes in de bruisende winkelplaatsen Amersfoort of Apeldoorn. 

Bekijk ook andere .


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 803,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn