Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Vreeland

Vreeland, Nederland

 

groepsaccommodatie-vreelandgroepsaccommodatie-vreelandgroepsaccommodatie-vreelandgroepsaccommodatie-vreelandgroepsaccommodatie-vreeland
Favoriet 
 

v.a. 2.412

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 26 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Vreeland in Vreeland

De groepsaccommodatie bestaat uit 4 appartementen en een gemeenschappelijke ruimte met keuken, gelegen langs de Utrechtse Vecht, waar je heerlijk kan genieten van de rust en ruimte!

De groepsaccommodatie is gelegen op een boerderij waar ook boerderij-ijs en boerenkaas gemaakt wordt, er zijn koeien, kalfjes en schapen aanwezig. De eigenaar heeft een labrador hond die graag wil spelen. Verder in de omgeving kan je varen (1 sloep voor max. 25 personen is te huur), fietsen, wandelen. Liever naar een stad, Amsterdam en Utrecht is een half uurtje van de accommodatie vandaan. 

Groepsaccommodatie in Utrecht aan het water 

De accommodatie bestaat uit vier  appartementen, elk met een eigen terras, en een gemeenschappelijke ruimte gevestigd in een sfeervolle oude hooiberg. Elk appartement biedt zijn eigen keuken en badkamer met douche, toilet en wastafel, waarbij één van de badkamers ook is voorzien van een bad voor extra luxe. De gezamenlijke ruimte is volledig ingericht met voldoende tafels en stoelen, een goed uitgeruste keuken en een aangenaam terras aan de Vecht. Deze accommodatie vormt de ideale plek voor groepen die samen willen verblijven, met de perfecte combinatie van privacy in de individuele appartementen en de mogelijkheid om gezellig samen te komen in de gemeenschappelijke ruimte. Vanaf het terras geniet je van een prachtig uitzicht op de molen en de weide, waardoor de omgeving een extra dimensie toevoegt aan je verblijf. Kortom, deze accommodatie biedt een harmonieuze mix van comfort, privacy en een schilderachtige omgeving voor een onvergetelijke groepservaring.

Ontdek samen de mooie omgeving

Vreeland... een klein dorpje aan het riviertje de Vecht in het noordwesten van de provincie Utrecht. Het dorp wordt omringt door plassen zoals de Kortenhoefse en de Loosdrechtse Plassen, watersportliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen. Maar de groene omgeving leent zich natuurlijk ook voor wandelen en fietsen.

Bekijk ook de andere

✅ Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.583,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.583,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.583,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen