Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Giethoorn

Giethoorn, Nederland

 

vakantiehuis-giethoornvakantiehuis-giethoornvakantiehuis-giethoornvakantiehuis-giethoornvakantiehuis-giethoorn
Favoriet 
 

v.a. 1.591

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 52 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Giethoorn in Giethoorn

Gelegen aan het Bovenwijde van Giethoorn deze groepsaccommodatie geschikt voor families, scholen en verenigingen heeft een eigen speelweide en boothuis en meerdere aanlegsteigers.

Een bijzondere plek in Giethoorn midden in de natuur, door rietkragen en een meer afgescheiden van de rest van de wereld. Hier gaat het net even iets anders: de accommodatie is namelijk alleen bereikbaar per boot. Vanaf een parkeerplaats aan een loskade word je door de eigenaar met voldoende boten opgehaald. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor familie en vriendengroepen, scholen en verenigingen. Het heeft een eigen speelweide en boothuis en meerdere aanlegsteigers.

Groepsaccommodatie in Overijssel met eigen punters en een grote speelweide


Hier heb je de accommodatie helemaal voor jezelf. Het huis heeft 8 slaapkamers, waarvan 4 op de begane grond, en een slaapzaal. Er is een professioneel ingerichte keuken en een grote recreatiezaal met bar en zithoek. Achter het vakantiehuis ligt een groot speelveld en voor het huis ligt een meer waarop je tot hartenlust kunt zeilen of punteren in een van de 7 zeilpunters die ter beschikking zijn.. Het meer is overigens overal maar 80 cm diep. Er is ook gratis WiFi aanwezig!

Samen bootje varen 


De natuur rondom de accommodatie nodigt uit voor ontdekkingstochten met een punter. Of vaar naar Giethoorn en ontdek het Venetië van Overijssel met al zijn bruggetjes en oude turfhuisjes. Bezoek een museum of galerie of rust uit op een terrasje.

Bekijk ook de andere
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.761,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede