Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Holiday home 4 personen

Berkhout, Nederland

 

holiday-home-4-personenholiday-home-4-personenholiday-home-4-personenholiday-home-4-personenholiday-home-4-personen
Favoriet 
     

    v.a. 574

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Holiday home 4 personen in Berkhout

    In een rustige wijk van Noord-Holland, in het dorp Berkhout, op steenworp afstand van Hoorn. Het is omgeven door grachten die aansluiten op het open water waar u uw hengel kunt uitgooien of kunt varen of kanoën (tot 70 km varen).

    Het landschap van dit prachtige park wordt gekenmerkt door oude bomen en grote hagen. Een gevarieerder landschap is bijna niet voor te stellen: molens, tulpenvelden, kunstwerken en sloten en kanalen die het land met elkaar verbinden. Op zoek naar de kans om te genieten van een actieve vakantie? Geen probleem, het vakantiepark ligt op slechts 5 km van het IJsselmeer waar u kunt surfen en zeilen. Het pittoreske dorpje Berkhout ligt op slechts 20 minuten afstand van grote steden als Amsterdam en Haarlem.

    Parkfaciliteiten zijn uitgebreid: Fietsverhuur, wasserette, internettoegang, een verwarmd buitenzwembad met kinderbad (geopend in de zomer), sportveld en speelvelden, een speeltuin met speeltoestellen en elektrische scooter, fluisterboot waterfiets en SUP's verhuur.

    Aan de achterzijde van het park is een terrein gereserveerd voor meer van deze chalets, deels aan het water. Dit chalet heeft een gemeubileerd terras. Uw huisdier is welkom. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie.

    Comfortabel vrijstaand vakantiehuis voor vier personen, ideaal gelegen aan het water. Kom helemaal tot rust op het prachtige vakantiepark en vier uw ultieme vakantie in dit ruime vakantiehuis.

    Geniet optimaal van uw welverdiende vakantie in dit comfortabele, ruime vakantiehuis. Het interieur beschikt over een ruime woonkamer, twee lichte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken en een badkamer. Het vakantiehuis is modern en rustgevend ingericht en biedt veel natuurlijke lichtinval. De woonkamer is ingericht met een moderne (hoek)bank met voldoende ruimte voor uw hele gezelschap, een grote flatscreen tv en een ruime eethoek. De lichte, moderne keuken is voorzien van alle moderne gemakken, zoals een koelkast, vriezer, gasfornuis, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron en vaatwasser. Zo'n complete keuken is perfect voor een avondje uitgebreid koken samen met je familie of vrienden.

    Dit ruime vakantiehuis beschikt ook over twee slaapkamers, waarvan de bedden bij aankomst zijn opgemaakt. U vindt er twee ruime tweepersoons slaapkamers, voorzien van twee eenpersoonsbedden. Dit comfortabele vakantiehuis is voorzien van een compleet ingerichte badkamer met douche, toilet en wastafel. Buiten heeft dit vakantiehuis een heerlijke, ruime tuin met tuinmeubelen en parasol. Hier geniet u optimaal van het groen om u heen en diverse schaduwrijke plekjes maken dit vakantiehuis perfect voor warme zomerdagen. Het vakantiehuis biedt ook een parkeerplaats in de buurt van de accommodatie en gratis WiFi. Roken is in deze accommodatie niet toegestaan. Wilt u optimaal genieten van uw vakantie? Kies voor een comfortabele vakantiewoning voor vier personen.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg