Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Tiny House 2

Arnhem, Nederland

 

tiny-house-2
Favoriet 
     

    v.a. 179

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Tiny House 2 in Arnhem

    Tiny House 2 is slim en sfeervol ingericht en biedt plaats aan 2 personen. Hier vind je alle voorzieningen op een paar vierkante meter met als motto: 'Minder huis, meer leven'. Binnen zie je veel natuurlijke invloeden terug. In de compacte woon-slaapkamer is een zithoek met televisie en een eethoek. De open keuken is onder andere uitgerust met een koelkast, kookplaat, combimagnetron en een Nespresso koffiemachine. Via een trap kom je op de slaapvide met een tweepersoonsbed. Ook is er een badkamer met douche, wastafel en toilet. De tiny houses staan in een cirkel rond een binnenplaats, vaak met hangmatten, loungebanken, vuurplaats en een (gedeelde) hottub. Het hout voor de vuurplaats en hottub is tegen betaling verkrijgbaar bij de receptie, dus dat hoef je zelf niet mee te nemen. Je kunt 1 auto bij het tiny house parkeren en er is gratis WiFi.
    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Koelkast met vriesvak, Combimagnetron, Inductiekookplaat, Nespresso apparaat, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Douche(cabine), Toilet(ten) in badkamer(s), Tweepersoonsbed(den), Eenpersoonsdekbedden en kussens, Slaapzolder, Gedeelde hottub, Terras, Tuin, Tuinset, Parasol, Buitenhaard, Gelijkvloers, Parkeergelegenheid nabij vakantieverblijf, Rookvrij

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden