Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Landal Wirfttal

Stadtkyll, Duitsland

 

landal-wirfttal
Favoriet 
     

    v.a. 185

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Landal Wirfttal in Stadtkyll

    3x overnachten
    incl. eindschoonmaak
    gratis WiFi
    gratis parkeren

    Landal Wirfttal ligt in de Duitse Eifelregio, net buiten Stadtkyll. Vanuit uw vrijstaande bungalow -  midden in het groen - geniet u van de overweldigende natuurpracht van de Vulkaaneifel. Bovendien is de bergachtige ligging van de bungalows op het vakantiepark werkelijk adembenemend. Naast de vele wandel- en mountainbikeroutes die in de omgeving te volgen zijn én de vele bezienswaardige bestemmingen in de buurt, biedt dit park ook op het terrein zelf een afwisselend activiteitenaanbod voor jong en oud. Bij mooi weer strijkt u maar wat graag neer bij de recreatieplas!

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    22 pers.
    Landhuis Waldeifel XL

    Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

    Malberg

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

      Roompot Eifelpark Kronenburger See

      4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

      Dahlem