Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Neuerburg

Neuerburg, Duitsland

 

vakantiehuis-neuerburgvakantiehuis-neuerburgvakantiehuis-neuerburgvakantiehuis-neuerburgvakantiehuis-neuerburg
Favoriet 
 

v.a. 597

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 11 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Neuerburg in Neuerburg

Dit vakantiehuis in de historische wijk Burgfried in het kleine kasteelstadje Neuerburg werd volledig gerenoveerd en aanzienlijk uitgebreid. Geschikt voor 11 personen!

Charmant vakantiehuis gelegen in de historische wijk Burgfried van het pittoreske kasteelstadje Neuerburg! Deze groepsaccommodatie, met zijn rijke historie en aantrekkelijke locatie, biedt een unieke en comfortabele verblijfservaring. Het is volledig gerenoveerd en aanzienlijk uitgebreid om tegemoet te komen aan de behoeften van gasten. Of je nu met familie of vrienden reist, dit vakantiehuis biedt jullie een ontspannen en onvergetelijke vakantie.

Vakantiehuis in Duitsland met omheinde tuin 🏡

Dit ruime vakantiehuis is geschikt voor maximaal 11 gasten, waaronder maximaal 7 volwassenen, met drie sfeervolle slaapkamers en drie volledig uitgeruste badkamers. De slaapkamers zijn zodanig ingericht dat ze plaats bieden aan een mix van volwassenen en kinderen, met een keuze uit een driepersoonskamer en twee vierpersoonskamers. Het vakantiehuis is niet alleen van binnen uitnodigend en comfortabel, maar beschikt ook over een prachtig terras en een omheinde tuin waar jullie kunnen genieten van de frisse lucht en de serene omgeving. Leuk om te weten: het huis, waarvan de funderingsmuren dateren uit 1620, ademt geschiedenis. Oorspronkelijk werden hier de Neuerburgse munten geslagen, later werd het de woon- en werkplek van wapenmakers en in de 18e eeuw maakte het deel uit van een herberg. Al deze historische elementen dragen bij aan de unieke charme van de accommodatie.

Ontdek de geschiedenis en architectuur 🤩

Het vakantiehuis bevindt zich direct in de betoverende wijk Burgfried in Neuerburg, genesteld onder het oude kasteel dat nu dient als jeugdherberg. Recht tegenover het huis staat de oude kerk en achter het huis tref je het oude feodale huis aan. Deze locatie is ideaal voor liefhebbers van geschiedenis en architectuur en biedt een schat aan mogelijkheden voor het verkennen van de lokale cultuur en bezienswaardigheden. Neuerburg is een vredige en idyllische uitvalsbasis om te genieten van wandelingen, culinaire verkenningen en het ontdekken van nabijgelegen dorpjes en steden. 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-05-2024 t/m 10-05-2024 (7 dagen) 1.463,-   Boek
Van 10-05-2024 t/m 17-05-2024 (7 dagen) 2.512,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem