Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Niedersfeld

Niedersfeld, Duitsland

 

vakantiehuis-niedersfeldvakantiehuis-niedersfeldvakantiehuis-niedersfeldvakantiehuis-niedersfeldvakantiehuis-niedersfeld
Favoriet 
 

v.a. 617

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Niedersfeld in Niedersfeld

Pareltje met alle comfort op een idyllische plek in Niedersfeld. Geniet van een fantastisch uitzicht vanaf het terras en bewonder de prachtige natuur. Geschikt voor 6 personen.

Sfeervolle gerenoveerde vakantiewoning in Niedersfeld. Dit pareltje is een waar paradijs om te vertoeven en om vakantie te vieren en de perfecte uitvalsbasis voor wandelingen. 

Groepsaccommodatie in Duitsland met sauna 🏡

De groepsaccommodatie heeft op de begane grond twee slaapkamers en een ruime woonkamer met een slaapbank en opklapbed (beiden 1 persoons). Met een trap ga je naar het souterrain waar een sfeervolle woonkeuken te vinden is. Deze is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur, zoals magnetron, oven, toaster, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Er is een wasmachine en een droger aanwezig. Wifi is beschikbaar. De moderne badkamer is uitgerust met een ligbad, toilet en douche. Om te ontspannen stap je zo de sauna in, wat een luxe om bij deze woning te hebben! Er is een pellethaard, waarvoor gratis pellets in de woning liggen. Vanuit de woonkeuken wandel je het terras op, om te genieten van een fantastisch uitzicht. Vanaf het terras loop je de grote tuin in! Voor het huis parkeer je de auto's. 

Ontdek samen de prachtige natuur ☘️

Rondom is prachtige natuur, je pakt de fiets om de uitdagende mountainbike parcoursen te nemen, loopt zo naar de Hillebachsee waar je kunt waterskiën, wakeboarden, surfen, waterfietsen huren, zwemmen, tafeltennissen, volleyballen en nog veel meer. Het is 's winters een walhalla voor iedereen die van sneeuw houdt: langlaufen, sleetje rijden, skiën in Niedersfeld of het prachtige en sneeuwzekere Winterberg (10 minuten rijden en je staat op prachtige pistes) of wandelen op de prachtige Hochheide.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 696,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 1.294,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Duitsland

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem