Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Zweifelscheid

Zweifelscheid-Engelsdorf, Duitsland

 

vakantiehuis-zweifelscheidvakantiehuis-zweifelscheidvakantiehuis-zweifelscheidvakantiehuis-zweifelscheidvakantiehuis-zweifelscheid
Favoriet 
 

v.a. 752

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Zweifelscheid in Zweifelscheid-Engelsdorf

Vakantiehuis in de Eifel omringd door de natuur! Met vijf slaapkamers en twee badkamers biedt de groepsaccommodatie plaats aan maximaal 14 gasten.

Een vakantiehuis helemaal voor jouw groep alleen, gelegen in de Eifel en omringd door de natuur. Met vijf slaapkamers en twee badkamers biedt de groepsaccommodatie plaats aan maximaal 14 gasten. 

Groepsaccommodatie in de Eifel, middenin de natuur 🏡

 
Deze groepsaccommodatie in het Felsenland Südeifel biedt 120 m² ruimte en is geschikt voor 14 gasten, waaronder maximaal 10 volwassenen. Het hoogtepunt is de grote gemeenschappelijke ruimte waar je met de gehele groep samen kunt zijn en kunt eten. Ook buiten is het heerlijk vertoeven. Geniet op het terras van een drankje en steek de barbecue aan tijdens de warme dagen! Huisdieren zijn hier welkom, dus neem je viervoeter gezellig mee!

Samen de Eifel ontdekken 🤩

Dit vakantiehuis ligt in het kleine Eifeldorp Zweifelscheid (Eifelkreis Bitburg-Prüm), in het Duits-Luxemburgse natuurpark en het Felsenland Südeifel. Het Felsenland Südeifel is door de natuur gezegend met een unieke diversiteit. De bizarre rotsformaties van Luxemburgs zandsteen rond het Ferschweiler Plateau en, grenzend aan het noorden, de leisteenrotsen van de Islek langs de diep ingesneden dalen van de Enz en de Our vormen het hart van het natuurpark Zuid-Eifel en het Duits-Luxemburgse natuurpark. Veelbezochte excursiebestemmingen in het Felsenland zijn de Teufelsschlucht met het daarnaar genoemde natuurparkcentrum en het grote dinosauruspark.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Duitsland

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem