Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Zweifelscheid-Engelsdorf

Zweifelscheid-Engelsdorf, Duitsland

 

vakantiehuis-zweifelscheid-engelsdorfvakantiehuis-zweifelscheid-engelsdorfvakantiehuis-zweifelscheid-engelsdorfvakantiehuis-zweifelscheid-engelsdorfvakantiehuis-zweifelscheid-engelsdorf
Favoriet 
 

v.a. 1.112

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Zweifelscheid-Engelsdorf in Zweifelscheid-Engelsdorf

Groepsaccommodatie in de Zuid-Eifel waar de rust en natuur de overhand hebben. Laat de drukte van het dagelijkse leven achter je en laad je batterij op in de Felsenland Südeifel, waar de klokken anders tikken.

Laat de drukte van het dagelijkse leven achter je en laad je batterij op in de Felsenland Südeifel, waar de klokken anders tikken. 

Groepsaccommodatie in de Eifel met houtkachel


Naast twee grote woonruimtes met open keuken en een grote eetkamer (voor 20 personen) met een natuurstenen muur, zijn er zeven slaapkamers en drie doucheruimtes. De totale woonruimte van de ongeveer 230 m². Huisdieren zijn welkom! Hoewel de twee woonruimtes elk hun eigen ingangen hebben, zijn beide in het huis met elkaar verbonden door een tussendeur. De keukens zijn volledig uitgerust met vaatwasser, fornuis met oven, magnetron, koffiemachine en andere apparatuur. Een houtkachel is aanwezig, evenals stereosystemen, led-tv's en internettoegang. Bovendien zijn er verschillende spellen en boeken beschikbaar in de groepsaccommodatie. 

Samen even helemaal weg!


Deze groepsaccommodatie beschikt over verschillende ruime zonnige terrassen maken het comfortabele aanbod compleet. Geniet op een warme zomeravond van geroosterd varkensvlees op de grote grill met een gezond biertje van de lokale (wereldberoemde) Eifel-brouwerij.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-06-2024 t/m 10-06-2024 (7 dagen) 2.512,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 24-06-2024 (7 dagen) 2.512,-   Boek
Van 24-06-2024 t/m 01-07-2024 (7 dagen) 2.512,-   Boek
Van 01-07-2024 t/m 08-07-2024 (7 dagen) 2.512,-   Boek
Van 22-07-2024 t/m 29-07-2024 (7 dagen) 2.512,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Duitsland

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem