Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Heimbach

Heimbach, Duitsland

 

vakantiehuis-heimbachvakantiehuis-heimbachvakantiehuis-heimbachvakantiehuis-heimbachvakantiehuis-heimbach
Favoriet 
 

v.a. 529

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Heimbach in Heimbach

In het prachtige glooiende landschap vind je dit vakantiehuis. De geschakelde vakantiewoning is gebouwd in de karakteristieke stijl van de Eifel en biedt met 3 slaapkamers en 2 badkamers een heerlijk onderkomen aan 6 personen.

In het prachtige glooiende landschap vind je dit vakantiehuis. De geschakelde vakantiewoning is gebouwd in de karakteristieke stijl van de Eifel en biedt met 3 slaapkamers en 2 badkamers een heerlijk onderkomen aan 6 personen.

Groepsaccommodatie in de Eifel met veel faciliteiten op het vakantiepark

Op de begane grond vind je de royale woonkamer met een eethoek. De sfeervolle zithoek heeft een flatscreen-tv, dvd-speler en radio-/cd-speler. De compleet ingerichte keuken is uitgerust met luxe apparatuur zoals een gaskookplaat, combimagnetron en vaatwasser. Ook is er beneden een kleine badkamer met een douche en wastafel, een separaat toilet en een berging. Direct naast de woning is het gemeubileerde terras waar je heerlijk buiten kunt zitten. De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers voor twee personen. Alle slaapkamers beschikken over twee éénpersoonsbedden. Op één van de slaapkamers is een flatscreen-tv aanwezig. Daarnaast is er een badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. De villa's zijn gebouwd op een helling en daardoor niet of minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Het merendeel van de appartementen en faciliteiten is per lift bereikbaar en zijn ook geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn.

Ontdek samen de groene omgeving

Eén van de leukste activiteiten tijdens de vakantie is zwemmen! Samen met de kids spetteren in het peuterbad of ontspannen baantjes trekken. Als gast heb je dagelijks gratis toegang tot het overdekt zwembad én het openluchtzwembad. Met mooi weer kun je ook de verkoeling opzoeken van het meer. Wil je op de sportieve tour, denk aan outdoor activiteiten als mountainbiken, waterfietsen op het meer, vissen, beachvolleyballen en meer. Of huur een fiets op het park en trek eropuit. De groene omgeving is er perfect voor! Een vakantie in de Eifel betekent een vakantie vol natuurschoon, de mooiste wandelroutes en uitdagende mountainbiketochten. Maar er is er meer… ga een middagje shoppen in Aken, bezoek met de kids één van de wildparken of beleef alle pret in Phantasialand. De Eifel heeft veel te bieden.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 616,-   Boek
Van 29-04-2024 t/m 06-05-2024 (7 dagen) 950,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 616,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 616,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Duitsland

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem