Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Neuastenberg

Neuastenberg, Duitsland

 

groepsaccommodatie-neuastenberggroepsaccommodatie-neuastenberggroepsaccommodatie-neuastenberggroepsaccommodatie-neuastenberggroepsaccommodatie-neuastenberg
Favoriet 
 

v.a. 555

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Neuastenberg in Neuastenberg

Mooi en nieuw appartement gelegen in Neuastenberg. Gelegen bij skigebied Postwiesse en vlakbij Winterberg.

Het huis is een aparte woning, rustig gelegen bij skigebied Postwiese in Neuastenberg. Op het balkon is het heerlijk genieten van de zon en het uitzicht.

Vakantiehuis dichtbij Winterberg

Een sfeervol nieuw appartement in Neuastenberg. De inrichting is praktisch en modern en aan alle gemak is gedacht. Bij binnenkomst tref je een ruime woonkamer met open keuken en eethoek aan. De keuken is voorzien van alle gemak en faciliteiten. De ruime woonkamer biedt een flatscreen, DvD-speler en spelletjes. Een tweepersoonskamer met tweepersoonsbed en een kamer met 2-eenpersoonsbedden zijn op gelijke etage te vinden. De badkamer is uitgerust met wc, douche en wastafel. Een steile trap geeft toegang tot de 3e slaapkamer met 2-eenpersoonsbedden. Het uitzicht is fenomenaal.

Ontdek samen de prachtige omgeving

Winterberg is op 4 kilometer bereikbaar. In Neuastenberg zijn er enkele restaurants en een bakkerij te vinden. Zowel in de zomer als winter biedt deze accommodatie een grandioos uitzicht op de Kahlen Asten en het heuvelachtige landschap. Er zijn volop mogelijkheden om te ontspannen en in te spannen.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 627,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 1.151,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem