Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Neuastenberg

Neuastenberg, Duitsland

 

groepsaccommodatie-neuastenberggroepsaccommodatie-neuastenberggroepsaccommodatie-neuastenberggroepsaccommodatie-neuastenberggroepsaccommodatie-neuastenberg
Favoriet 
 

v.a. 675

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Neuastenberg in Neuastenberg

Deze accommodatie bied een fijne plek, rustig gelegen. Skigebied Postwiese ligt op 200 meter afstand en Winterberg op slechts een paar kilometer. In de buurt zijn vele activiteiten beschikbaar met voor ieder wat wils.

Deze accommodatie is rustig gelegen aan het einde van het dorp, op de begane grond van een klein vakantiehuis. Het skigebied Postwiese ligt op 200 meter afstand van het huis. Je kunt -tegen betaling- gebruik maken van de buitensauna's op de naastgelegen camping. Bij de campingwinkel kun je broodjes en boodschappen halen. Dit kan altijd: de camping is jaarrond geopend.

Een groepsaccommodatie in Duitsland nabij de skipistes 🏡 

Gezellig samen vakantie vieren! Dit vakantie-appartement heeft twee slaapkamers en twee badkamers. Er is een slaapkamer met een 2-persoonsbed met en-suite een badkamer met douche en wastafel. De tweede slaapkamer heeft een stapelbed. De 2e badkamer heeft een wastafel, toilet, douche en ligbad. In de woonkamer is een slaapbank en een flatscreen. Ook is er wifi, een radio, dvd- en cd-speler. De keuken is uitgerust met magnetron, oven, broodrooster, vaatwasser, koelkast en koffiefilterapparaat. Een wasmachine, haardroger en stofzuiger zijn beschikbaar. Ook zijn er een kinderstoel en kinderbed. De tuin heeft een terras met tuinmeubelen en je kunt barbecueen. De accommodatie beschikt over een parkeerplaats. In de berging kun je fietsen en ski's kwijt. 2 Huisdieren zijn welkom in deze accommodatie. 

Ontdek de vele activiteiten in de omgeving 🤩

Het dorp Neuastenberg ligt op slechts een paar kilometer afstand van Winterberg. Er zijn verschillende restaurants en skiverhuur. Skigebied Postwiese is een rustig, zonovergoten skigebied. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Er is in totaal 8 kilometer aan piste en het gebied is overzichtelijk. Enkele dagen in de week zijn de pistes verlicht en kan er ook 's avonds geskied worden. Ga rodelen op de natuurrodelbaan, of langlaufen op een van de vele langlaufpistes. Ook nog ergens anders kijken? De skibus brengt u naar de omliggende skigebieden. In de zomer is het gebied een ideale plek voor wandelaars en fietsers. Neuastenberg ligt dicht bij het lange-afstandswandelpad Rothaarsteig, dat over de Kahler Asten leidt. Geniet op de Winterberger Hochtour, een wandelpad dwars door het bergland van Winterberg. Mountainbikers genieten van de lange routes met verschillende moeilijkheidsgraad. Volop mogelijkheden voor ontspanning en inspanning!


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 738,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 1.198,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem