Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Goepsaccommodatie Winterberg

Winterberg, Duitsland

 

goepsaccommodatie-winterberggoepsaccommodatie-winterberggoepsaccommodatie-winterberggoepsaccommodatie-winterberggoepsaccommodatie-winterberg
Favoriet 
 

v.a. 597

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Goepsaccommodatie Winterberg in Winterberg

Fijn, sfeervol appartement dichtbij het centrum maar toch rustig gelegen. Geniet van het mooie uitzicht over Winterberg en het skigebied. Wandelroutes beginnen gelijk aan de deur en het skigebied is goed bereikbaar met de bus of auto.

Deze groepsaccommodatie ligt in Winterberg en is van alle gemakken voorzien. Geniet van de omgeving en kom tot rust in de avond op het balkon. 

Een groepsaccommodatie in Duitsland met prachtig terras

Het appartement biedt twee slaapkamers, een badkamer en keuken, een grote woon- en eetkamer en een groot zonnig terras. Een ideaal verblijf voor een vakantie! Het appartement is geschikt voor 4 - 6 personen. De woon- en eetkamer grenst aan het balkon (30 m2). In de woonkamer is een Flatscreen TV met Nederlandse en Duitse zenders, DVD, stereo-apparaat, Surround systeem, Wifi. De gezellige zithoek met een grote eettafel biedt u alle comfort De keuken is volledig uitgerust met kookgerei, een oven, vaatwasser, koelkast met groot vriesvak, koffiemachine en senseo-machine, toaster en waterkoker. De grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en bijzetbed (geschikt voor 2 personen). In de 2e slaapkamer is een groot tweepersoonsbed te vinden, met een babybed en kinderstoel. In de badkamer vindt u een douche in het bad, toilet en wastafel. Bij het appartement hoort een berging waar fietsen en ski's gemakkelijk opgeborgen kunnen worden. Een parkeerplaats is voor de accommodatie beschikbaar en het complex ligt in een rustige zijstraat van het centrum van Winterberg.

Verken samen de omgeving

Een fantastische uitzicht vanaf het appartement over Winterberg en het skigebied. Wandelroutes starten direct voor de deur en het skigebied ligt op 2 km. afstand (auto of bus). Ook zijn er veel activiteiten te beleven, zoals de piste, een bobsleebaan, een fietspark en een klimbos.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 674,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 1.235,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem