Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Zweifelscheid-Engelsdorf

Duitsland

 

20 pers.
Vakantiehuis Zweifelscheid-Engelsdorf

Groepsaccommodatie in de Zuid-Eifel waar de rust en natuur de overhand hebben. Laat de drukte van het dagelijkse leven achter je en laad je batterij op in de Felsenland Südeifel, waar de klokken anders tikken.Laat de drukte van het dagelijkse leven ..

Zweifelscheid-Engelsdorf

18 pers.
Groepsaccommodatie Zweifelscheid

Deze in 2018 geheel verbouwde galerie vakantiehuis biedt in vijf slaapkamers en drie badkamers plaats aan maximaal 18 gasten. Exclusief gebruik!Deze groepsaccommodatie is een prachtig vakantiehuis gelegen in het Duits-Luxemburgse natuurpark. Groepen ..

Zweifelscheid-Engelsdorf

10 pers.
Vakantiehuis Zweifelscheid

Vakantiehuis in de Eifel omringd door de natuur! Met vijf slaapkamers en twee badkamers biedt de groepsaccommodatie plaats aan maximaal 14 gasten.Een vakantiehuis helemaal voor jouw groep alleen, gelegen in de Eifel en omringd door de natuur. Met vij..

Zweifelscheid-Engelsdorf

Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in WinterbergDuitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!